![]() |
Re: Sorry
Cytat:
Witam ! Chmm jeśli Ci chodzi o te Adres IP: 80.48.28.254. Nazwa hosta: mglista2.rybnet.pl. dane to masz pecha musisz gadać ze Zbiegiem 12...:-D |
przeciez w nazwi hosta to nawet adres jest - to ejst dzierzawione od tepsy lacze stale na osiedlu... (80.48 - to tepsa)
|
Cytat:
Jest ktoś zainteresowany instalką stałego w RYBNIKU podaję kontakt http://www.rybnet.pl/ |
Problem w tym, że on stoi za maskaradą i to jest adres ich bramy na świat, załóżmy że coś by się przytrafiło serwerowi to narobiłbyś roboty adminowi jego sieci a nie jemu. Do jego komputera się nie dobierzesz.
|
Cytat:
A po co mam się dobierać :) Jak myślisz co bym znalazł na dysku komputera którym dowodzi 11-latek:-D |
Cytat:
inetnum: 80.48.28.0 - 80.48.28.255 netname: RYBNET descr: Rybnet descr: Rybnik country: PL admin-c: SC2062-RIPE tech-c: HT2189-RIPE status: ASSIGNED PA mnt-by: AS5617-MNT changed: tkielb@cst.tpsa.pl 20020123 source: RIPE Domain name: rybnet.pl Holder of the domain: "RYBNET" SLAWOMIR CHROSZCZ UL.MIEJSKA 6/15 44-200 RYBNIK Registration date: 2000-10-13 Name servers: newton.rybnet.pl 213.77.79.2 darvin.rybnik.net.pl 213.77.79.4 Tak się możemy bawić jeszcze długo, tylko nie chce mi się. |
dużo
Cytat:
|
Cytat:
w zwiazkuz tym posluze sie tesktem kolegi Sobala ktorym do dzis mnie rozwala 11 latek o IQ banana :) |
Re: Sorry
Cytat:
ja mysle, ze mozna by pojsc daleji napisac do RYBNETU calkiem mozliwe ze za lamanie zasad i prawa moga Ci zablokowac/zabrac NET ja tego osobiscie nie zrobie ale moze ktos inny zada sobie ten trud |
Tak czy inaczej jak chcesz coś wskórać to admin cdrinfo.pl musi wysłac maila do admina(abuse) jego sieci.
|
Witam !
Przepraszam wszytkich urazonych przezemnie 11 latków którzy nie łamią zasad NETYKIETY ! |
Cytat:
btw ja nie mam 11 lat ale wiem ze niektorzy mlodzi sa calkiem spoko ... |
Cytat:
Witam ! Tesh to wiem ale ci spoko młodzi nie wyzywają moderatorów - hej przecież ty jesteś moderatorem:-D |
Cytat:
|
to nie ja
To nie ja byłem tylko moja kuzynka to napisała podszyła się podemnie :'( :'( :'( .
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:38. |