![]() |
OK, wiec te rzeczy (przenoszenie na inny serwer i zdjecie noca) zrobie za jednym zamachem dzisiaj wieczorem...
pozdro ;) |
Przecież ten wyświetlacz z ostatniego zdjęcia jest w oryginalnej obudowie!! Mam taki sam.
|
Cytat:
|
Ok nie doczytałem. Czy wiesz może jak wyłączyć ten ******ony budzik (alarm) w obudowie. Za każdym razem go wyłączam a po ponownym uruchomieniu on znowu pokazuje się jako aktywny i wyje w nocy.
|
Hmm... to nie budzik :) tylko przegrzewa Ci sie cos i piszczy (powyzej 65 stopni)... wystarczy rozkrecic front panel i odlaczyc JEDEN WTYK - BEZEL i po problemie :] (moze jak to budzik - to na budzik tez zadziala?)
pozdro ;) ps - a jak Tobie buda sie podoba? ---EDIT--- FOTY juz dziala! |
Cytat:
dzięki |
Cytat:
1. oceniam bude na 2/5 ( okno male, malo miejsca w srodku, naklejka ch***wa, ta amd tez ch**owa, to cos przypominajace kawalek katody pozostawie bez komentarza) 2. co to za modding jak ktos ci to robil ?? |
Na czym ten mod miał polegać? Wstawienie szybki za otworek o wyciętych niezbyt prosto, ostrych (nawet bez uszczelki) krawędziach + jakaś naklejka? I to musiał ktoś inny Ci robić??
Trochę opisu by się przydało. |
Okno specjalnie male - kiedys bede mial grawerke, naklejka mi sie podoba - nie ma chyba innym. A katoda jest super - ma nawet opcje reagowania na dzwiek.
ad2 - nie mam talentu, wiec musial robic to kto inny :) Wawelski: Okno wyciete prosto, te zdjecia sa slabej jakosci i troche duze, a uszczelki wygladaja BEZNADZIEJNIE :P dlatego ich nie ma. Zreszta wazne, ze mi sie podoba :P pozdro ;) |
ja uwazam ze nie mam talentu ale jak cos chce zrobic to robie sam (najczesciej) jak nie umiem to nei robie (chyba ze cos na zaliczenie w szkole to musze jakos zrobic)
dlatego tez nie lam z chetami, nie kozystam z opisow, nie prosze nikogo o nic, bo jak sie nei umie to trzeba sie zajac czyms innym latwiejszym np. "ogrodnictwo i kwiaty ciete" sam robilem bude sobie zrobilem jak na moj gust na 3,5/5 jesli kiedys ja skoncze bo m isie nieche to dam 4/5, gdyz. 1. samodzielna praca. 2. pomysl zrodzil sie w mojej glowie. 3. moze sie nie kazdemu podoba, ale jest moim skromnym zdaneim poprawnie wykonana. tu kliknij jak chcesz sobie poogladac |
Cytat:
pozdr |
Cytat:
|
Mnie się obudowa Smartka podoba... Też bym taką zrobił... Ale na razie musze na co inneo $$ wydawać:)
|
"ogrodnictwo i kwiaty ciete" to nie takie proste znowu jest!
sadze ze wiekszosc potrafiloby wyciac dupke w obudowie niz dochowac sie jakis kwiatowych okazow (nie mowie tu np o stokrotkach polnych albo mleczach albo innych chwastach) tez worcilem po paru dniach nieobecnoasci:) PS. Bez sensu sie pisze jak sie ma wskazujacego lewego unieruchomionego... |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:57. |