![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
8) |
no juz!
juz moge pisac normalnie... dziekuje za uzalanie sie nade mna, potrzebne mi bylo to, kobieta daleko ode mnie i nie mial mi kot zrobic okladu z mlodych piersi... :( ale juz jest lepiej. |
|
poprostu arcydzielo i tyle.
trzba miec niezle w glowie i lapkach... |
Powiem szczerze - ohyda...
|
Boskie...
HL Rzadzi!! |
Cytat:
Ale ja naprawde nie moglbym przy takim komputerze siedziec (chociaz do HF nic nie mam, wrecz przeciwnie - na dwojke czekam w niecierpliwoscia) |
Nom, modzik wypasiony :]
pozdro ;) ps - wlasnie wrocilem z Zielonej Szkoly :P |
jak skończę to co robię to zobaczycie moją budę ale to najwcześniej w grudniu na wigilię kiedy będę potrzebować choinki:)
|
tak, ja tez wam cos pokaze w cigu najblizszego miesiaca :P
juz sie zaczelo... rolki pod buda, akasa blue fan, laserled pod bude niebieska plus czerwona od dysku. w planach wykorzystanie ... a zreszta nie powiem czego :P podpowiem ze jest to z gumy i sie to nosi (nie prezerwatywa, heheh) no i okno na pewno tez bedzie. |
ja tez moglbym pokazac...
... przed i po... ... wytarciu kurzu :haha: naprawde nie wiem skad tyle sie go w srodku zbiera :O ;) |
ano wentylatorki zasysaja Ci...
wiesz, teraz jestem w krakowie, nawet nie myzlalem ze moze byc tyle kurzu na pulkach po 2 dniach niczego nie robienia w pokoju... takie uroki krakowa... a kurzu to ja mam tyle, ze moge go miotla zamiatac z budy... poprostu w srodku sa tak zwane "koty" tak jak pod lozkiem i za zaslonka :/ trza filtry pomontowac bo nie zdrowe dla sprzetu :) |
buda Smartka cool - mnie to wogule nie jara, mam na maxa ascetyczny komp a i tak w nocy w pokoju jasno (diody budy, napis na monitorze, diody klawiszy i jeszcze mycha optyczna... coz, taka moda ostatnio), jak kto lubi :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:42. |