![]() |
Cytat:
Logo. Za co dziękujesz?? |
@Baku [pl]
A czy gif'y też wchodzą w rachubę? Ja bym zmienił swój avatarek bo to "oko" do udanych chyba nie należy, co? |
Ilość załączników: 2
Dziękuje że się nie nudze, że mogę Wam pomuc ;), że coś robie dobrego dla kogos...GIF'y mogą być, ale dopiero jutro bym się tym zajął...ale gifów nie robiłem ża dużo i jakość nie będzie taka dobra... Kodziu i Mily666 ;) W załączniku macie avatar oraz podpis
|
niniejszym prosze o zmniejszenie obrazkow w podpisie - mysle ze polowa wielkosci i tak by wystarczyla - w duzej rozdzielczosci tak to wyglada jakby pol forum zajmowalo...
|
krotko mowiac - mitotito ile te wasze podpisy waza bo siedze na szybkim laczy
ale sam swojego avatara zmniejszalem az wazy... prawie 200 razy mniej niz co niektore podpisy chyba to juz jest przerost formy nad trescia ;) |
Ok, od teraz robie 400x40... a te co zrobiłem to userzy może sami zmienią rozmiar cio? np. w paincie ;)
Mimotego że coniektóre zajmują mniej niż 10kb to jako Administrator bym zabronił wstawiania jakich kolwiek plików graficznych do podpisu... |
Ilość załączników: 1
Baku, zapisuj to w 8 bitach, wtedy rozmiar spada niemal ze 3 krotnie, a wizualnie nic sie nie zmienia
jak tak kazdy napakuje sobie 30 kilo do podpisu to ja wymiekne bo i tak forum mi slabo sie wczytuje, a juz nie mowie o modemowcach, ktorych napewno tu mamy dla przykladu w zalaczniku twoj sig z 8 bitowa glebia kolorow twoj sig = 31KB moja wersja twojego siga = 12KB |
...albo skupcie sie Panowie tylko na avatarach...
|
Cytat:
MaciejT... może warto by wprowadzić chociaż ograniczenie 10kb na podpis? Czy coś w tym stylu? |
Mam pytanie, moze głupie ale jak wrzucić ten podpis aby sięwyświetlał. Nie mogę znaleźć opcji.
Baku dzięki za avatar i podpis!!! |
Najpierw musisz wrzucić na jakiś serwer, a następnie w swoim profilu masz Edycja podpisu... i tam podajesz link do tegoż podpisu którego wrzuciłes na serwer. Jeśli nie masz serwera to weź go w tym topicu np jako załącznik, ale nie spakowany, kliknij na niego jak napiszesz post własciwosci obrazu i tam masz adres do obrazka... i go wklepujesz jako link w edycja podpisu
|
Cytat:
wydaje mi sie, ze zalaczniki sa po jakims czasie usowane automatycznie... wiec to pomysl raczej na krotka mete |
No to ja mam serwery 50MB... bardzo szybkie download 10000kilobajtów/s. Moge uzyczyć, ale ja bym musiał je wrzucać bo można się logować tylko z mojego IP
|
Koledzy,ja siedze na SDI i wolno mi sie otwierają stronki,a tu jeszcze takie czary z tymi obrazkami.Nic do was nie mam...ale co to domowe przedszkole?
normalnie tak jak ktos napisał-przerost formy nad trescią. Apropos: tak samo jest jak ktos walnie se za***ista tapete na pulpit,kupe programów w tle i mówi ze mu sie komp muli. |
Cytat:
A to jak cio to można wyłączyć włanczanie obrazków... ;)... dobra, zrobimy coś... będa mniej zajmowac te avatar'y i podpisy ;)... PS: Mi na modemie włancza się 9,7sekundy cała strona z avatar'ami... z TIF usunełem pliki... a na lanie włancza się 1,2 sekundy ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:08. |