![]() |
To jakbyś mógł Baku to wrzuć mój podpis na swój serw i podaj mi adres do niego. OK?
|
Cytat:
|
Ja już zmniejszyłem swój podpis z 31kb do 18to chyba wystarczy ;) bo jeżeli zmniejszam bardziej to jest juz brzydki :blee:
|
Mój podpis zajmuje 9,21kb wiec nie mieć pretensji. :> Pozdro :spoko:
|
Witam,
ta ja też bym prosił o podpisik i avatar. Oczywiście jakiś fajny (może być z czerwienią, niebieskim i czarnym; coś na napisy coś na tło). |
Mnie najbardziej zadowoliłaby krwista czerwień i czerń. ;)
|
@Baku [pl] jesteś może jakimś grafikiem? Czy to twoje hobby?
|
Qrde teraz większość będzie miała nowe avatary i trzeba bedzie sie na nowo przyzwyczajać kto ma jaki ;)
|
ja tam swojego jeszcze nie zmienialem i nie mam najmniejszego zamiaru ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie porównuj małego obrazka to obrazu na cały podpis. Cały podpis nie jest większy, jest mniejszy, a ty masz jakieś złudzenie optyczne chyba. Kiedy napisze małą wiadomość to naturalne, że zakres podpisu się powiększa. Co do podpisów - mówiłem to wcześniej, wysłałem priva do Baku, teraz potwierdzili to MaciejT i Y@nkee - wasze obrazki mają zmykać, albo pomniejszyć ich wielkość w KB no najlepiej to rozmiar bo co post to jakiś obrazek na całą szerokość w podpisie. |
dla mnie to burza w szklance wody.
ktos mial inicjatywe... a teraz jest ganiony... nie wspominajac o uwadze -Kowalik-'a rozmiar faktycznie moze byc problemem dla modemowcow, ale wielkosc? 1024x... jest uwazane za standard, w tej rozdzialce wyglada wszystko OK ale to tylko moja opinia |
Cytat:
|
Cytat:
Qrde, ludzie na żartach się nie znacie ?! A co do inicjatywy. Kto dodaje ten idiotyczny napis o pochodzeniu avatara bądź podpisu ? To chyba nie jest wymóg autora ? |
qrcze, a mnie sie wydawalo, ze "polowa wielkosci" oznacza ni mniej ni wiecej niz zrobienie z obrazka 1000x500 obrazka 500x250, z 400x50 zrobienie 200x25, i dalej analogicznie...
rozmiar w kB siłą rzeczy również zostanie zmniejszony :) a moze tylko mnie sie tak wydawalo?! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:12. |