Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Moja oferta - avatary i podpisy...graficzne (https://forum.cdrinfo.pl/f5/moja-oferta-avatary-podpisy-graficzne-36985/)

kodziu 12.07.2004 18:59

To jakbyś mógł Baku to wrzuć mój podpis na swój serw i podaj mi adres do niego. OK?

Piotr4s 12.07.2004 21:34

Cytat:

Napisany przez Baku [pl]
Teraz w wakacje sie nudze, ale z chęcią i wielka przyjemnoscią mogę Wam zrobic avatar i podpis...tak jak ja mam ;) Jeśli chcecie to piszcie...

Baku jeśli nadal nie masz co robić to byłbym wdzięczny za podpis ;)

gallus 12.07.2004 21:46

Ja już zmniejszyłem swój podpis z 31kb do 18to chyba wystarczy ;) bo jeżeli zmniejszam bardziej to jest juz brzydki :blee:

Mily_ 13.07.2004 07:23

Mój podpis zajmuje 9,21kb wiec nie mieć pretensji. :> Pozdro :spoko:

epol 13.07.2004 12:23

Witam,
ta ja też bym prosił o podpisik i avatar. Oczywiście jakiś fajny (może być z czerwienią, niebieskim i czarnym; coś na napisy coś na tło).

Piotr4s 13.07.2004 12:47

Mnie najbardziej zadowoliłaby krwista czerwień i czerń. ;)

Mily_ 13.07.2004 12:58

@Baku [pl] jesteś może jakimś grafikiem? Czy to twoje hobby?

MacGyver 13.07.2004 15:06

Qrde teraz większość będzie miała nowe avatary i trzeba bedzie sie na nowo przyzwyczajać kto ma jaki ;)

czero 13.07.2004 15:12

ja tam swojego jeszcze nie zmienialem i nie mam najmniejszego zamiaru ;)

-Kowalik- 13.07.2004 15:23

Cytat:

Napisany przez Baku [pl]
Teraz w wakacje sie nudze, ale z chęcią i wielka przyjemnoscią mogę Wam zrobic avatar i podpis...tak jak ja mam ;) Jeśli chcecie to piszcie...

Hmm... ja w zasadzie zaczął bym od Twojego :P

CIAPEK 13.07.2004 17:00

Cytat:

Napisany przez gallus_anonim
Ta rozdzielczośc flatronato jest mała (146x20), ale za to calego podpisu jest chyba większ od mojego obrazka, ale ja się nie czepiam i mi to nie przeszkadza :)

nie bądź śmieszny.
Nie porównuj małego obrazka to obrazu na cały podpis.
Cały podpis nie jest większy, jest mniejszy, a ty masz jakieś złudzenie optyczne chyba. Kiedy napisze małą wiadomość to naturalne, że zakres podpisu się powiększa.

Co do podpisów - mówiłem to wcześniej, wysłałem priva do Baku, teraz potwierdzili to MaciejT i Y@nkee - wasze obrazki mają zmykać, albo pomniejszyć ich wielkość w KB no najlepiej to rozmiar bo co post to jakiś obrazek na całą szerokość w podpisie.

mr_spock 13.07.2004 17:21

dla mnie to burza w szklance wody.
ktos mial inicjatywe... a teraz jest ganiony... nie wspominajac o uwadze -Kowalik-'a
rozmiar faktycznie moze byc problemem dla modemowcow, ale wielkosc?
1024x... jest uwazane za standard, w tej rozdzialce wyglada wszystko OK

ale to tylko moja opinia

gallus 13.07.2004 17:54

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
nie bądź śmieszny.
Nie porównuj małego obrazka to obrazu na cały podpis.
Cały podpis nie jest większy, jest mniejszy, a ty masz jakieś złudzenie optyczne chyba. Kiedy napisze małą wiadomość to naturalne, że zakres podpisu się powiększa.

Co do podpisów - mówiłem to wcześniej, wysłałem priva do Baku, teraz potwierdzili to MaciejT i Y@nkee - wasze obrazki mają zmykać, albo pomniejszyć ich wielkość w KB no najlepiej to rozmiar bo co post to jakiś obrazek na całą szerokość w podpisie.

O widze że Ty swój podpis zmniejszyłes, ale ja się nie czepiałem, ja swój również jeszcze zmniejsze o ile jego jakość nie spadnie drastycznie, tylko prosze napisz mi ile ma miec KB bo aktualnie ma 18 ???

-Kowalik- 13.07.2004 17:59

Cytat:

Napisany przez mr_spock
nie wspominajac o uwadze -Kowalik-'a

Qrde, ludzie na żartach się nie znacie ?!
A co do inicjatywy. Kto dodaje ten idiotyczny napis o pochodzeniu avatara bądź podpisu ?
To chyba nie jest wymóg autora ?

MaciejT 13.07.2004 18:28

qrcze, a mnie sie wydawalo, ze "polowa wielkosci" oznacza ni mniej ni wiecej niz zrobienie z obrazka 1000x500 obrazka 500x250, z 400x50 zrobienie 200x25, i dalej analogicznie...
rozmiar w kB siłą rzeczy również zostanie zmniejszony :)

a moze tylko mnie sie tak wydawalo?!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:12.