![]() |
Cytat:
Piternel. Moje zarzuty. Suche bez polotu informacje pisane na szybko. Popracuj nad składnią. Stylistyką. Popraw merytoryczność wypowiedzi i strukturę budowy wypowiedzi.. Teraz to forum oceniam 3 na 10 punktów. Wybacz :glaszcze: |
hyhy, chlopaki, moze troszke za ostro? ;)
mozna za to Was cenic, rzeczowy opier...ol, a nie jakies sciemy, ale moze sa jakies pozytywy, co? @Piterniel 1. napisales: "ale i tak większość używa IE" - no tak, ale po co odzegnywac sie od potencjalnych ogladaczy siedzacych na operze, tak jak tu juz napisano, oni tez przed kumplami z IE tej stronki nie pochwala, wiec moze jednak warto przemyslec ta opere. 2. przylaczam sie do wypowiedzi mr_spock, trzeba szukac ciekawych tematow. 3. podziwiam tych, ktorym sie chce, adminowac forum to jedno, ale zbudowac to inna sprawa. :fiu: 4. mysle, ze na poczatek jest ok :cool: , zycze powodzenia w dalszej pracy @memorando bez obrazy, ale co do stylistyki to moze sie lepiej nie wypowiadaj || , bo niektore Twoje posty sa rzeczywiscie trudne do zrozumienia;); nie twierdze, ze jestem jakims superpolonista, dlatego stylistyki nie komentuje. ;) rozumiem, ze posty to co innego, ale... :niepow: mam nadzieje, ze nie rozpoczalem zadnej wojny :klotnia: , nie to bylo moim celem. :peace: wszystkich urazonych serdecznie przepraszam :) :peace: :piwo: |
apropos forum... to "NASZE" tez przygasa. Ciegle jakies zmiany, techniczne poprawki, ale zachwile nie bedzie dla kogo tego robic. Coraz mniej sie pisze tu
|
Cytat:
Właśnie pykson forum a posty to dwie różne sprawy. Pozatym staram się dbać o formę...Zauważyłeś? |
Cytat:
spox, mam nadzieje, ze sie nie pogniewales za ta krytyke. pozdrowionka dla wszystkich |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie dzialaly avatary - naprawilem Nie dzialal upload plikow - naprawilem Nie zrobilem tego bynajmniej z nadmiaru wolnego czasu, ktory moglem poswiecic na wazniejsze w tej chwili sprawy. Jednak szanuje Wasze opinie, prosby (grozby ;)) itd. Niestety na to, czy bedziecie chcieli tu pisac i wymieniac sie wiedza, nie mamy juz jako redakcja wplywu. |
macio.man, pykson - pod opera chodzi miodzio, o co Wam chodzi?
Bartez - macie macie wplyw na to kto pisze i jak pisze, sam wiesz ze tu sie dlugo psulo i byl niedawno duzy przelom, od tego jest inaczej inigdy nie bedzie tak jak dawniej... zreszta sam wiesz i nie ma sensu tego powtarzac |
Cytat:
:glaszcze: Masz super awatarka jest po prostu porażająco piękny:) |
Cytat:
za to na twoim kocie pixele bardzie wyjsc nie mogly ;) |
Cytat:
:ysz: ??? nie wiem jak chodzi pod opera, ale macio.men napisal, ze sa problemy, wiec skoro jednak nie ma, to moje uwagi odnosnie opery sa niepotrzebne, bo widac, ze nie dotycza forum Piterniela. moglbym napisac tak: nie krytykowalem forum Piterniela za to, ze pod opera nie chodzi, ale za to, ze nie bardzo przejal sie tym, ze operzystom nie podejdzie jego strona, w sumie to dwie rozne sprawy, ale jezeli chodzi pod opera to OK :spoko: @memorando Ja NAPRAWDE zauwazylem poprawe w Twoich postach, nie wiem dlaczego sie tak strasznie wkurzyles, przeciez napisalem "SERIO!". Nie wiem dlaczego jestes taki wrazliwy na puktcie wyksztalcenia, przeciez nic o nim nie wspomnialem. KONIEC WYCIECZEK OSOBISTYCH z mojeje strony :peace: |
Cytat:
@nimal Nie bede komentowal, z jakiego powodu nastapil przelom - nie ma sensu... |
Cytat:
|
Cytat:
Piwooooooooo zgrzewek 12 dla Ciebie pyskon mój błąd:) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:28. |