![]() |
mr_spock w jaka gre grasz - klan znaczy? ze adminujesz forum? :>>
|
medal of honor :)
|
Piterniel:
Twoje podejście do użytkowników Opery jest po prostu bezczelne i rasistowskie niemal. To tak jakbyś zabronił azjatom, afroamerykanom (czy kogo tam nie lubisz i ci przeszkadza) się odzywać i żyć. Weź ty pomyśl zanim coś napiszesz. Jak wynika z twojego profilu jesteśmy w tym samym wieku, jednak ty się zachowujesz jak jakiś 12 latek albo gorzej. Myśl sobie co chcesz, ale zastanów się też, czy nie urazisz kogoś tym co napiszesz. A tak, uraziłeś mnie. pozdrowienia przesyła użytkownik nic nie ważnej i przez nikogo nie używanej Opery w której nie działają te super ekstra odlotowe strony na lycos |
Napisałem przecież, aby o tej przeglądarce napisac topic i tam się kłócić. A co do OPERY to mi moja strona chodzi super, ale panel administarcyjny skacze.
Pozdro PS. Masz jakąś ****aną opere :P |
Cytat:
Hmmm, jednak fajnie jest mieć "****aną opere". pozdrowienia |
Ja mam OPERE, ale jakąś chyba dobrą :P i działa w 100% :) moje forum.
Zmień sobie na inną ! Pozdro |
macio.men - naprawde to forum dziala pod opera - sprawdzone empirycznie ;) moze masz ze swoja kopia...
|
Cytat:
|
Mialem kiedys swoje forum o Baldurs Gate i o rpg przez ok 1 mies. na gadulcu i moze nie wygladalo ciekawie, ale mialo lepsze tematy, a te nie sa zbyt ciekawe. ;(
|
Tak patrze to myśle, że forum ruszyło ;D
|
Jakie macie wersje Opery?
|
Cytat:
Wersja 7.23 Kompilacja 3227 Java Sun Java Runtime Environment version 1.4.2_01 |
Cytat:
|
A co ci jeszcze nie pasuje ??:P
|
Cytat:
Odpowiem ci co to znaczyło 3+ jak byłem w liceum... Ocena niedostateczna uczeń zna mniej niż 50 % materiału. Ocena dopuszczająca uczeń zna 50 % do 60 % materiału niespójnie, chaotycznie analizuje wnioski. Ocena dostateczna uczeń ma dostatecznie opanowany materiał zna 75 % do 85 % materiału. Ocena dobra uczeń zna 90 % materiału dobrze kojarzy fakty. Ocena bardzo dobra uczeń bardzo dobrze zna materiał bezbłędnie wyciąga wnioski, doskonale ma opanowaną analizę materiału. Czyli masz u mnie ocenę 3+ ponieważ , są pewne błędy jeszcze. Ale jeszcze troszkę i ci dałbym 4 ponieważ się zbliżasz ku temu. Musisz patrzyć na użyszkodników korzystających z innych przeglądarek niż ie. A to już jest wyższa szkoła więc jeszcze rozwiążesz drobny problem z operą i dam ci 4 czyste. A to będzie już naprawdę wysoki stopień.Za wcześnie na 4 , i chcę Ciebie zmobilizować. Po prostu popracujesz nad forum i będzie git. Niekpię z Ciebie ale uważam że masz szansę zrobić , z tego forum sensowne forum. Ocena 5 będzie jak zaczniesz operować javą, flashem w stopniu dobrym. Pozdrawiam. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:37. |