Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Moje forum.... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/moje-forum-34633/)

pykson 10.05.2004 00:48

Cytat:

Napisany przez memorando
Właśnie pykson forum a postry to dwie różne sprawy. Pozatym staram się dbać o formę...Zauważyłeś?

jasne, ze zauwazylem, zapomnialem dodac, ze ostatnio to sie czasem robisz Miodek ;) SERIO!
spox, mam nadzieje, ze sie nie pogniewales za ta krytyke.

pozdrowionka dla wszystkich

memorando 10.05.2004 00:39

Cytat:

Napisany przez pykson
hyhy, chlopaki, moze troszke za ostro? ;)

mozna za to Was cenic, rzeczowy opier...ol, a nie jakies sciemy, ale moze sa jakies pozytywy, co?

@Piterniel
1. napisales: "ale i tak większość używa IE" - no tak, ale po co odzegnywac sie od potencjalnych ogladaczy siedzacych na operze, tak jak tu juz napisano, oni tez przed kumplami z IE tej stronki nie pochwala, wiec moze jednak warto przemyslec ta opere.
2. przylaczam sie do wypowiedzi mr_spock, trzeba szukac ciekawych tematow.
3. podziwiam tych, ktorym sie chce, adminowac forum to jedno, ale zbudowac to inna sprawa. :fiu:
4. mysle, ze na poczatek jest ok :cool: , zycze powodzenia w dalszej pracy

@memorando
bez obrazy, ale co do stylistyki to moze sie lepiej nie wypowiadaj || , bo niektore Twoje posty sa rzeczywiscie trudne do zrozumienia;); nie twierdze, ze jestem jakims superpolonista, dlatego stylistyki nie komentuje. ;) rozumiem, ze posty to co innego, ale... :niepow:
mam nadzieje, ze nie rozpoczalem zadnej wojny :klotnia: , nie to bylo moim celem. :peace:

wszystkich urazonych serdecznie przepraszam :) :peace: :piwo:

Właśnie pykson forum a posty to dwie różne sprawy. Pozatym staram się dbać o formę...Zauważyłeś?

mr_spock 10.05.2004 00:32

apropos forum... to "NASZE" tez przygasa. Ciegle jakies zmiany, techniczne poprawki, ale zachwile nie bedzie dla kogo tego robic. Coraz mniej sie pisze tu

pykson 10.05.2004 00:31

hyhy, chlopaki, moze troszke za ostro? ;)

mozna za to Was cenic, rzeczowy opier...ol, a nie jakies sciemy, ale moze sa jakies pozytywy, co?

@Piterniel
1. napisales: "ale i tak większość używa IE" - no tak, ale po co odzegnywac sie od potencjalnych ogladaczy siedzacych na operze, tak jak tu juz napisano, oni tez przed kumplami z IE tej stronki nie pochwala, wiec moze jednak warto przemyslec ta opere.
2. przylaczam sie do wypowiedzi mr_spock, trzeba szukac ciekawych tematow.
3. podziwiam tych, ktorym sie chce, adminowac forum to jedno, ale zbudowac to inna sprawa. :fiu:
4. mysle, ze na poczatek jest ok :cool: , zycze powodzenia w dalszej pracy

@memorando
bez obrazy, ale co do stylistyki to moze sie lepiej nie wypowiadaj || , bo niektore Twoje posty sa rzeczywiscie trudne do zrozumienia;); nie twierdze, ze jestem jakims superpolonista, dlatego stylistyki nie komentuje. ;) rozumiem, ze posty to co innego, ale... :niepow:
mam nadzieje, ze nie rozpoczalem zadnej wojny :klotnia: , nie to bylo moim celem. :peace:

wszystkich urazonych serdecznie przepraszam :) :peace: :piwo:

memorando 10.05.2004 00:08

Cytat:

Napisany przez Piterniel
Witam serdecznie. Założyłem forum i proszę o ocene. Dałem pare artykułów.

Pozdro
http://members.lycos.co.uk/lite123/forum

Piternel. Moje zarzuty.

Suche bez polotu informacje pisane na szybko. Popracuj nad składnią. Stylistyką. Popraw merytoryczność wypowiedzi i strukturę budowy wypowiedzi.. Teraz to forum oceniam 3 na 10 punktów. Wybacz :glaszcze:

czero 09.05.2004 23:58

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Takich jak twoje jest full ( o wszystkim i o niczym).

Dokladnie, forum byle jakie, bez jakiejs koncepcji, ma dosc mizerne szanse na sukces, czy uznanie ;).

mr_spock 09.05.2004 23:26

Takich jak twoje jest full ( o wszystkim i o niczym). Musi byc jakies naprawde fajne tematyczno-graficznie, albo byc podpiete do jakiejsc popularnej strony.

Sam adminuje mini forum mojego klanu, ta zabawa nie jest az taka fajna... a chyba miedzy innymi o to Ci chodzilo, co?? :)

Piterniel 09.05.2004 23:20

Powiedzmy, że FORUM nie ma robić furowy, ale aby miało fajne arty ;) i niosło pomoc. Może ktoś ma jakiegoś arta to może wkleić na moje forum. Za starania z góry dziękuje.

A co do OPERY to w innym topicu :P

Kasprzak 09.05.2004 23:15

Kolejne forum!
Bez sensu
Nie przyciagnie bez jakiegos dobrego pomyslu i tematow.
Na lycosie nie ma co bo to beznadzieja...

Mimo wszystko Opery uzywa duzo osob..ja po przejsciu na tą przegladarke jestem zachwycony.Rewelacja.Lepiej jak ktos poleci strone ze jest ok, a nie ze ten kto uzywa opery innym bedzie mowil nie wchodzcie tu bo ta stronka sie sypie

Piterniel 09.05.2004 22:36

Na OPERA nie próbowałem, ale i tak większość używa IE. ;)

Macio.Men 09.05.2004 22:28

Forum (jak i każda strona na lycos) nie jest "oglądalna" z poziomu Opery z powodu tych reklam z boku, rozwalają się na całą stronę i tak dziwnie mrugają. Uciekać z lycos! :)

Piterniel 09.05.2004 21:54

Miałem, ale zrezygnowałem ;), ale próbuje znowu :D

CIAPEK 09.05.2004 21:34

coś mi się zdaje, że już miałeś chyba jakieś forum i powodzenia nie miało (PitForum? :) ), powtarzasz manewr? ale ocena będzie hehe

Piterniel 09.05.2004 21:20

Cytat:

Napisany przez ThanatoS
Sprawdzilem, popraw wszystkie teksty opisow dzialow, i przyklejonych tematow. Stylistyka i ortografia sie klania.

hehe :D . No nie zauważyłem, ale przeglądne w poszukiwaniu literówek itp.

ThanatoS 09.05.2004 21:11

Sprawdzilem, popraw wszystkie teksty opisow dzialow, i przyklejonych tematow. Stylistyka i ortografia sie klania.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:11.