![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
Monitor.. :/ problem
Hmmm pewnie zauwazyliście moje tematy to najczęściej problemy ale cóż mam zrobić jeśli tylko tu znajdę fachową pomoc.
![]() Więc teraz mam problem z monitorem :/ kuna może dacie jakąś radę czy z tym żyć czy też jakieś konsekwentne ruchy robić... otóż mój problem polega na tym że kiedyś często bez wyłączania kompa wyłączałem monitor przyciskiem i robiłem to do tej pory... niedawno zauważyłem że monitor po naciśnięsciu przycisku nie włączał się... tzn tak jakby sę wieszał w połowie i monitor się nie 'zapala' a dioda się świeci jak normalnie tylko słychać lekkie buczenie. wtedy wystarczyło wyjąć z kontaktu na 5-8 min i spowrotem włączyć... teraz problem się pojawaia nawet przy włączeniu komputera i monitor musi być odłączany (dziś naprzykład) na ok 20 min.... heh więc co radzicie... pozdrawiam stary ale i nowy paja --> pajuś ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
jak stary monitor to chyba nie oplaca sie naprawiac...
i zdaje mi sie ze to jakis trafo w srodku....ale to tylko luzne przypuszczenia.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
Może głupia rada ale spróbuj go rozkręcić i wyczyścić z kurzu... Czasem "brud" który gromadzi sie na przestrzeni czasu potrafi zrobić swoje
![]()
![]() |
#4 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
A co to za monitorek? Jesli naprawde jakis wiekowy to nie rozczulaj sie nad nim tylko szukaj kilka stuweczek na jakis porzadny. W koncu zdrowie to podstawa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|