![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Berserk
Data rejestracji: 02.11.2003
![]() |
Zaprodzenie na polishtracker - poszukuje
Witam
Szukam jakiejś ciekawej stronki z torentami. Nie widzialem nigdy polishtracker więc tak szczerze mówiąc nie wiem czy chcę zaproszenie do tej stronki. korzystam tylko z thepiratebay i isohunt. chętnie porobię sobie kopie zapasowe polskich filmów i programów... Kilka słów o moim seedowaniu. NIestety z tym bywa różnie. W domu mam neo 256, ale w pracy u ojca mam 10 megabitów i przeważnie ustawiam 500 upload i 500 download... Nie wszystkie torenty seeduje na jedynkę niektóre ściągam przez neo i później kasuje Nie wiem czy zainteresuje mnie polishtracker i nie wiem kiedy będę u ojca w pracy. Czasami zostawiam u niego kompa na noc (niektóre torenty sciągają się na prawdę szybciutko )średnie ratio mam na poziomnie 1.5 Jeżeli możecie zaufać takiej osobie i macie zaproszenia. Bardzo poproszę ![]() P.s. NIE OSZUKUJE!! Oto screeny z dzisiaj ![]() ![]() P.s.2 niestety wszystkie tematy o zaproszeniach na polishtracker były zamknięte i musiałem założyć któryś z kolei o tym samym. Pozdrawiam Ostatnio zmieniany przez aeiouy : 13.06.2006 o godz. 22:58 |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To mo***380;e na pocz***261;tek przytnij te screeny troch***281;, albo wstaw miniaturki z shacka, bo si***281; forum rozjecha***322;o.
|
|
|
#3 |
|
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
A i tak słabo widać
. Kurczę, widzę, że za kilka lat to to forum nie wiem na co zejdzie. Nie możecie nigdzie indziej poszukać sobie zaproszeń? Najpierw Gmail teraz polishtracker. Ile było tematów na ten temat? I jak się zakończyły??Dla mnie:
|
|
|
|
|
#4 |
|
Horror Fan
Data rejestracji: 27.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() |
a po co ci konto na stronie z wymaganym ratio? nie moge tego zrozumie***263;, moze mi ktos to wytlumaczy***263;?
|
|
#5 | |
|
Berserk
![]() |
Cytat:
![]() @IceManSpy z tego co pamiętam, zaproszenia może dostać osoba ze stazem przynajmniej 1 roku na forum... nie zamykajcie tego tematu nawet, jak nie chcecie dawać zaproszenie, po co ludzie mają zakładać nowy temat @joujoujou sorki, ale nie mialem czasu poszukać jak wstawić te miniaturki... już kiedyś to robiłem, ale zapomniałem. Więc wstawilem w rozdziałce 800x600 jeżeli ktoś nie widzi mogę screeny przesłać na priv |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Berserk
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Upload na shack - kopiuj "Thumbnail for forums 1" - wklej do posta, i ju***380;.
|
|
|
#9 |
|
Berserk
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Szybkosc w sumie jest niezla. Ale wiesz ja mam tylko 320 (dzielone lacze mam.)wiec gora ciagne 40. Poza tym slaby wybor jest. Naprawde zadna rewelacja.
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Berserk
![]() |
Cytat:
![]() Teraz już wiem, że nie chce zaproszenia ))
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Guru
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
Cytat:
??
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Berserk
![]() |
Cytat:
to jest Uczelnia ATR. moj ojczulek ma pokoj i mogę spokojnie laptopa tam u niego zostawić. niestety całą siec jest przestarzała więc wyciągam tylko 10 Megabit. Uczelnia ma wykupione 355 Megabitów. Mam dostęp również do serwera do którego biegnie światłowód... jeżeli tam się podepnę to będę mieć 100 Megabitów, ale nie chce mi się kombinować... może namówie ojca, żeby kupił AP i podepnę go na 100 Megabitów... Jeżeli potrzebuje szybciej coś ściągnąć to idę na ogólnodostępny AP i tam jest około 2,5 raza szybciej tak mniejwiecej P.s. Tylko dlatego ze mam dostęp do łącza na ATR to mogę wytrzymać 7 GB limitu na neo Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Kazdy najnowszy pokazukacy sie release to slaby wybor..? to co chciales?
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
![]() |
|
|