![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 21.05.2001
![]() |
" My Participation Level " w Kazaa
Witam.
Moglby mi ktos powiedziec na czym to polega? U mnie ten level wynosi maksymalnie 100, a jeden gosc co ode mnie zasysal to mial 1000. Czy to sie odbija na predkosci czy jak? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
wafel
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
załóżmy że i ja i ty chcemy ściągnąc w jednym czasie jakieś pliki pod jednego i tego samego gościa. ale on ma tylko jeden slot wolny. teoretycznie to ja powinienem sie do niego dostać bo mam participation level supreme being [1000]. to o to tu chodzi. a te poziomy zaawansowania zależne są od tego ile udostąpniasz i ile od Ciebie ściągają. prędkość nie ma tu decydującego znaczenia. z tego co czytałem naliczają to na podstawie tego co udostępniłes i ile od Ciebie ściągnęli
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Participation Level można bardzo łatwo hackować, wpisując dowolne wartości (podobnie jak ID w eDonkey). Jest coś takiego jak KaZaA Cheater - zdaje się, że zmienia to Participation Level, chociaż nie jestem pewien.
![]() |
#4 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wyjadacz
![]() |
Przed chwilą uruchomiłem program KaZaA Cheater. Wpierw byłem zaskoczony, gdy nagle zaczął się upload osiągając prędkość kilkudziesięciu MEGABAJTÓW na sekundę. Pliki były pobierane z lokalnego komputera, dlatego szło to tak szybko. Po przetransferowaniu kilku gigabajtów w ciągu zaledwie chwili, mój Participation Level zmienił się na 1000, osiągając status Supreme Being.
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 21.05.2001
![]() |
hmmmm...mi po pewnym czasie wyskakuje runtime error. pisze "out of space buffor" czy jakos tak. wtedy nic mi lazi z programow internetowych, i musze kaze wlaczyc od nowa. macie taki problem?
acha, kaze uruchamiam przez Dietkaza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
a ja skolei jak klikne na ten progra KaZaA Cheater to mi wyskakuje komunikat "component MSWINSCK.ocx or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid "
co to do jasnej cholery jest może plik jest uszkodzony . zip dawaj jeszcze raz ten sam progz na prv-a . |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gość
|
Mam Kazaa 2 Lite w polskiej wersji jezykowej i ic z tych rzeczy mi sie nie pokazuje! Ale przyspiesza niewiele, 2,3 pliki z 9, z 2kB na 5- 7 kB, reszta bez zmian.
|
![]() |
![]() |
#9 | |
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wyjadacz
![]() |
Ja używam KaZaA 2.0 Lite PL, plik instalacyjny zajmuje 1,306,018 bajtów.
TYLKO z tą wersją działa mi wspomniany cheater. Żadnych Diet KaZaA itp., bo wtedy nie działa (przynajmniej u mnie). Nie wiem natomiast, czy to działa z normalną wersją (nie sprawdzałem).
![]() |
#11 |
Forumator
Data rejestracji: 12.07.2002
![]() |
WinXP + Kazaa2 + DietKazaa i u mnie wszystko działa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
ja mam to samo co tomgoo o co chodzi
![]() ![]() ja bym tez poprosil o jakas "poprawiona" wersje! ![]() DZienks! tez mam kazee v.2.0 ale nie pl. HELP!!! ![]()
Pozdrawiam! ![]() Ostatnio zmieniany przez Kasprzak : 20.10.2002 o godz. 13:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
cze all!
mam mysle w pleni dzialajacy program kazaa cheater wszedlem do kazyy search i everything wpisalem kazaa cheater i znalazlem 2mb instalke
![]() |
#14 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
A u mnie KaZaa Lite 2.0 i chodzi Cheater zapodany przez ZiP'a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Cytat:
zobaczymy jak u mnie pujdzie ![]() |
|
![]() |