![]() |
40km to w sumie nei tak dalego... tymbardziej, jesli chcesz wydac wieksza kase.
Jak sa korki to do media jade z 45-60min. mysle, ze ty tez bys tyle jechal. |
Cytat:
Gdybym miał jak to na 80% bym skoczył ale w takiej sytuacji... Miałem w ręku logi mx 500 i dobrze mi sie pracowało, a więc to chyba dobry wybór. Wielkie dzieki za zaangażowanie siei pomoc :D THX U mnie ta mycha kosztuje 191zł ale ceny były ostre :> Jeden gościu chciał około 280 !!! to podziekowałem i wyszedłem. Myśle że to dobra cena. |
Cytat:
|
ja mam A4Tech wOP-35.
mysz ma dokladnie 3 lata. kosztowala wtedy 120 zł chyba, teraz 52 zł. jedyne co w niej robilem, to rozebralem lewy stycznik 2 razy,bo sie sam klikal 2 razy:) rozebralem, przedmuchalem i dziala jak nowa!!! jest po prostu super!!! No more non-optical mouse.... |
Cytat:
Jednak żadzi tu a4tech, wszyscy którzy go mają nie narzekają. |
Cytat:
A tu zdjęcie: http://www.a4tech.pl/content.php?str...8&id_prod=2846 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nareszcie ją mam :D
Czekałem chyba z miesiąc w innym sklepie, a i tak nie przyszła. Poszedłem więc do innego sklepu (byłem tam już ale nie było "kogoś tam" i mi nic nie mówili o cenie.) No i dzisiaj przywieźli. Mycha bardzo fajna i lekko chodzi po podkładeczce :D |
Co masz? jaka mysz? bo sledze ten watek i nie bylo tam pewnego stwierdzenia jaka bierzesz.
|
Cytat:
Nie gadaj... Wziąłem logitech mx 510. U mnie w sklepie kosztował 199zł, wiem że to dużo ale mycha jest naprawde extra. |
Cytat:
pozdro ;) ps - moja mx700 - od grudnia - chodzi jak nowka nadal! polecam :P ps2 - to nie kryptoreklama.. nie jestem tajnym pracownikiem logitecha! :P |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:10. |