Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Mysz optyczna-pomóżcie z wyborem (https://forum.cdrinfo.pl/f5/mysz-optyczna-pomozcie-wyborem-39142/)

mr_spock 02.09.2004 16:09

40km to w sumie nei tak dalego... tymbardziej, jesli chcesz wydac wieksza kase.

Jak sa korki to do media jade z 45-60min.
mysle, ze ty tez bys tyle jechal.

kodziu 02.09.2004 20:13

Cytat:

Napisany przez mr_spock
40km to w sumie nei tak dalego... tymbardziej, jesli chcesz wydac wieksza kase.

Jak sa korki to do media jade z 45-60min.
mysle, ze ty tez bys tyle jechal.

Ja mam 14 lat :D i nie za bardzo (mama sie bardzo będzie martwić).
Gdybym miał jak to na 80% bym skoczył ale w takiej sytuacji...
Miałem w ręku logi mx 500 i dobrze mi sie pracowało, a więc to chyba dobry wybór. Wielkie dzieki za zaangażowanie siei pomoc :D THX
U mnie ta mycha kosztuje 191zł ale ceny były ostre :> Jeden gościu chciał około 280 !!! to podziekowałem i wyszedłem. Myśle że to dobra cena.

memorando 02.09.2004 20:17

Cytat:

Napisany przez kodziu
Ostatni wpadłem na pomysł aby kupić sobie nową myszke. Uzbierałem na ten cel 200zł :D (ale ciułałem przez te wakacje:D ) No i zastanawiam sie nad wyborem. Myśle na logitech mx 510, choć ta mysz jest droga i nie wiem czy się na nią skusić.
Co byście mi polecili. ?? Mycha ma służyćdo gry w Quake 3 i do pracy z windows.

niebierz logitecha ciężkie gowno i gowno warte przykro mi ale moj mx 700 dziala jak czołg po 5 godzinach w quake 3 grania ręka odpada:)

Stef 02.09.2004 20:24

ja mam A4Tech wOP-35.
mysz ma dokladnie 3 lata. kosztowala wtedy 120 zł chyba, teraz 52 zł.
jedyne co w niej robilem, to rozebralem lewy stycznik 2 razy,bo sie sam klikal 2 razy:) rozebralem, przedmuchalem i dziala jak nowa!!! jest po prostu super!!!
No more non-optical mouse....

kodziu 02.09.2004 20:51

Cytat:

Napisany przez memorando
niebierz logitecha ciężkie gowno i gowno warte przykro mi ale moj mx 700 dziala jak czołg po 5 godzinach w quake 3 grania ręka odpada:)

Nie gadaj. Jest tak źle? To nie no. Ależ mnie zniechęciłeś... Kurde.
Jednak żadzi tu a4tech, wszyscy którzy go mają nie narzekają.

MacGyver 02.09.2004 21:09

Cytat:

Napisany przez kodziu
Jednak żadzi tu a4tech, wszyscy którzy go mają nie narzekają.

Oczywiscie ... mam A4Tech'a jeszcze chyba tego z pierwszych modeli, mianowicie Opto SWOP-3 (czerwony). Jest lekki, klawisze działają bez zarzutu, scroll podobnie ... tylko ma elementy przezroczystych scianek bocznych wiec gdy w nocy włącze kompa to w całym pokoju mam czerwono ;) ;p

A tu zdjęcie:
http://www.a4tech.pl/content.php?str...8&id_prod=2846

REi 02.09.2004 21:09

Cytat:

ja mam A4Tech wOP-35.
mysz ma dokladnie 3 lata. kosztowala wtedy 120 zł chyba, teraz 52 zł.
jedyne co w niej robilem, to rozebralem lewy stycznik 2 razy,bo sie sam klikal 2 razy rozebralem, przedmuchalem i dziala jak nowa!!! jest po prostu super!!!
No more non-optical mouse....
ja mam tego A4Techa od 1,5 roku i wczoraj go pierwszy raz rozkrecilem - denerwowal mnie syf miedzy przyciskami ;) jak na razie pracuje bezwaryjnie jednak czasem gubi sie przy bardzo szybkich ruchach - a kiedy w CS czulosc myszy ma sie na 1/1.5 to szybkie ruchy sa potrzebne - dlatego planuje zakup M$ Explorer 4.0 ;)

MacGyver 02.09.2004 21:19

Cytat:

Napisany przez mr_spock
http://www.tomsoft.com.pl/produkt_ak...HTMLid_kat=105 przez jakis czas chcialem ja kupic, ale potem w Media Markt sie nie pobawilem i zrezygnowalem... nienajlepsze wykonanie... osobiscie lubie A4tech'a mialem przed dlugi okres, ale troche im brakuje do logitecha

No ja mam własnie ten model zakupiony w MM i sprawuje się jak narazie wysmienicie

kodziu 05.10.2004 17:53

Nareszcie ją mam :D
Czekałem chyba z miesiąc w innym sklepie, a i tak nie przyszła. Poszedłem więc do innego sklepu (byłem tam już ale nie było "kogoś tam" i mi nic nie mówili o cenie.)
No i dzisiaj przywieźli. Mycha bardzo fajna i lekko chodzi po podkładeczce :D

REi 05.10.2004 19:05

Co masz? jaka mysz? bo sledze ten watek i nie bylo tam pewnego stwierdzenia jaka bierzesz.

kodziu 05.10.2004 19:50

Cytat:

Napisany przez REi
Co masz? jaka mysz? bo sledze ten watek i nie bylo tam pewnego stwierdzenia jaka bierzesz.

Nie gadaj...
Wziąłem logitech mx 510. U mnie w sklepie kosztował 199zł, wiem że to dużo ale mycha jest naprawde extra.

Smartek 05.10.2004 20:20

Cytat:

Napisany przez kodziu
Nie gadaj...
Wziąłem logitech mx 510. U mnie w sklepie kosztował 199zł, wiem że to dużo ale mycha jest naprawde extra.

dobry wybor - logitech rzadzi IMO! :)
pozdro ;)

ps - moja mx700 - od grudnia - chodzi jak nowka nadal! polecam :P
ps2 - to nie kryptoreklama.. nie jestem tajnym pracownikiem logitecha! :P

memorando 05.10.2004 20:26

Cytat:

Napisany przez Smartek
dobry wybor - logitech rzadzi IMO! :)
pozdro ;)

ps - moja mx700 - od grudnia - chodzi jak nowka nadal! polecam :P
ps2 - to nie kryptoreklama.. nie jestem tajnym pracownikiem logitecha! :P

mam tego mx 700 i powiem jedno................super

javor 05.10.2004 20:40

Cytat:

Napisany przez memorando
mam tego mx 700 i powiem jedno................super

Cytat:

Napisany przez memorando

heh, ktoś tu coś kręci :)

memorando 05.10.2004 20:47

Cytat:

Napisany przez javor
heh, ktoś tu coś kręci :)

fakt przyzwyczaic sie trzeba i to dopiero od wrzesbia sie przyzwyczailem bo zaczalem grac w painkillera i owszem po 3 godzinach grania odpadala lapka ale przyzwyczaila się juz wiec zdanie zmienilem:)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:10.