![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
A ja Ci polece cos takiego: http://sklep.age.pl/opis.php?m_kod=MY___CREAOM3000 mam ja i sprawuje sie doskonale, tania a ma niesamowite wlasciwosci ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
Z myszką to trzeba ostrożnie !
Znasz anatomię męskiej ręki ? nie' to przypomnimy : 1. Palec grzebalec . 2. Pomocnik palca grzebalca . 3. Głębokościomież. 4. Szperacz. 5. Łechtacz Przypomnę dla prawiczków że liczymy od lewej na prawej ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Ja tam polecam myszke na ktora sam ciulam - wersja kablowa okolo 180pln BOX, luzem - w woreczku 144pln - a mianowicie MS IntelliMouse Explorer 4.0. Polecaja ja zawodowi gracze w CS; Q3; UT itd.
![]() Logitech MX 1000 MS IntelliMouse Explorer 4.0
![]() God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience" Ostatnio zmieniany przez REi : 02.09.2004 o godz. 01:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja polecam MX700 - mam pol roku i chodzi jak nowka... cena teraz to cos ok. 350zl podejrzewam
![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
m3llO
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
Cytat:
tez jestem szczesliwym posiadaczem Mx700 mysz sprawuje sie bardzo dobrze bez zadnych problemow wiec moge ja polecic |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Logitech - IMO the best
najtanszy model optyczny z kabelkiem - jest wystarczajacy dobry i do grafiki i do gier ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
ClassicGOD
![]() |
Logitech MX 1000 ktora polecalem ma ponoc stacje dokujaca w zestawie i do tego wbudowany akumulatorek litowy - duza pojemnosc dlugie dzialanie
![]()
![]() |
#23 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
po co placic kupe kasy za wyzsze MX'y, jesli w MX310 jest ten sam uklad optyczny?
zmienia sie tylko wyglad i troche ergonomia...
![]() |
#24 |
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
No to już prawie wybrałem. Pozostaje wybrać między logitechem a microsftem. Bezprzewodówki logiego odpadają z racji ceny. BArdzo podoba mi sie ten mx510 i to chyba na niego sie zdecyduje. Tylko zastanawia mnie jedna rzecz, a mianowice dlaczego model mx 500 miał 5lat gwarancji a 510 juz tylko 3?? A i czy ten plastik nie bedzie wkurzający (ten niebieski który ją pokrywa). Może ktoś ma i sie wypowie??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Merry F****** Christmas
![]() |
to ile jest gwarancji chyba zalezy od sklepu... w jednym podaja, ze na moja jest 5 lat, a w innym, ze 3
![]()
![]() |
#26 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Jak juz to Logitecha MX`a...
Sam jade na SWOP - 35PU (zmodowaną ![]() Chociaz ostatnio przydalaby mi sie nowa-starla sie po 2 latach i moze teraz czasami 1x na dzien skoczy mi kursor w inne miejsce - nie jest juz poporstu tak czula (komp chodzi 24h
![]() |
#27 |
^_^ czekam na bana ;)
![]() |
Poczytałem troszq na benchmark.pl (dzieki za link do testu myszek) no i w gre właża dwa gryzonie:
faworyt mx 510 oraz microsoft IntelliMouse Explorer 4.0 Explorer ma funkcje skrętu scrolla w lewo i prawo i nie wiem który bedzie lepszy. http://www.benchmark.pl/artykuly/rec...xplorer_4.html http://www.benchmark.pl/artykuly/rec.../strona-2.html http://www.benchmark.pl/artykuly/rec...ch_MX_510.html JAk na to pytanie ktoś mi odpowie(co wybrać) to juz bede pewny co do wyboru. Przydałaby sie tylko opinia posiadaczy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
ClassicGOD
![]() |
Cytat:
Cytat:
![]() PS. Wielu posiadaczy myszy M$ w polsce nie znajdziesz - ta mysz jest jeszcze stosunkowa nowoscia.
![]() |
![]() |
#29 |
Merry F****** Christmas
![]() |
Idz do media markt, albo innego marketu i pobaw sie nimi.
Jak nigdzie nie bedzie wystawiona, to sprzedawca powinien rozpakowac i pokazac... Ostatnio kupowalem sluchawki, dla czystej zasady zapytalem, czy mozna odsluchac - ku mojemu zdziwieniu rozerwal karton i mi dal. A jeszcze kilka lat temu to by nie przeszlo - prubowalem
![]() |
#30 |
^_^ czekam na bana ;)
![]() |
Media markt jest ze 40 km
![]() Z tego wynika ze pozostane przy mx 510, choć ms mnie bardzo kusi-wydaje mi sie ze ma wiecej zalet. No ale jak mam potem żałować to chyba kupie logitecha. Pomysł z wybrubowaniem byłby dobry ale nie mam gdzie ![]() ![]() To juz chyba koniec bo jezeli nie ma posiadaczy to bede musiał sam zdecydować. Aha i jak mx 310 jest taki wypas to 510 tez bedzie ![]() Serdeczne dzięki za wszystkie wypowiedzi. Ja k kupie to sie podziele wrażeniami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|