![]() |
Qrcze, wy tu gadu, gadu, no to ja do lodoweczki :P hehe.
Tam znalazlem lody "Saturn" z OSM Starogard Szczecinski...mysle: "a co to za wynalazek??". No wiec wzialem sobie i teraz zajadam...calkiem calkiem ;) Pzdr! |
Lody wloskie... - tzn takie ktore je sie we wloszech... ;p
A w polsce tylko Magnum jest :spoko: |
Z dwa lata temu byla grupa lodow o nazwach: Grucha, Jabko (to nie blad ortograficzny) i jeszcze kilka. Byly calkiem niezle. Smakowaly mi tez Twix i Snickers lodowe, ale ich juz chyba tez nie ma. Z tych, ktore mozna kupic obecnie to wlasciwie nie kojaze zadnych konkretnych. No ale sezon dopiero sie zaczyna, wiec cos jeszcze pewnie mi zasmakuje :)
|
Cytat:
|
Cytat:
btw zauwazylem u siebie tendencje do przechodznia z lodow na browara. bo co by nie powiedziec to w podobnych okuolicznosciach siega sie po jeden z tych dwoch smakolykow. choc dzisiaj na wycieczce na ślężę sięgnąłem po jedno i drugie. ale nie zawsze jest okazja zeby nasycic wilka i owce ocalic. |
DIT - smietankowo-czekoladowe
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Słyszałem, że w stanach furrorę ronią lody o smaku...pstrąga, mniam, mniam:( :( :(
|
Magnum :jupi:
|
Ja uwielbiam:
1. Malinowe (suuuuuuuppeerr!) 2. Truskawkowe 3. Jogurtowe To jest moje top3 ;) |
Najlepsze wg. mnie to: Scholler Movenpick Almond (Maple Walnuts już nie), i Scholler Movenpick truskawkowy&others w polewie śmietankowej (gęsta biała śmietanka, nie czekolada)
|
Cytat:
DIT - Dobre i Trujące... made in ALBERT :) |
Cytat:
|
Cytat:
znaczy sie te same produkty mają wiec niewiem jak to nazwac :) umnie slynne DITy są w Albercie :P |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:23. |