![]() |
Ja najbardziej lubie lody.......
PANDA (made in Poland) |
Najlepsze są z automatu.
Z gałkowych lubie smaki: kokosowy, guma do żucia, orzech laskowy. Jeżeli ktoś lubi gałkowe, a będzie w Toruniu to najlepsze moim zdaniem są w PDT - taki dom towarowy, koło pomnika M.Kopernika .:) ;) |
wszystkie sa dobre, byle by byly waniliowe :)
|
Przed, przed, przedostatnia narzeczona zrobiła mi wspaniałego loda: do dziś go wspominam. 8)
|
Cytat:
:D :D :D nie no wcale mi sie to nie skojarzylo................:fiu: :jezyk: |
Cytat:
Pozdrawiam Niebieską, a gdzie ten nasz lodziarz się podział?:) |
a ja jadam lody tutaj www.amadeuszcafe.katowice.pl i lody sa SUPER ...
|
Cytat:
Cytat:
|
Nie wiecie pewnie gdzie to jest ale jeśli będziecie w siedlcach obok stacii PKS takie lody mmmmm hejnał mmmm sam jak przyjeżdzam do ciotki na wieś to zasuwam rowerem 20 km tylko po te lody
|
To bylo dawno temu w Triescie (Wlochy). Bylem z dziewczyna na stopie i ... mialem kase na 1 galke. Poprosilem sprzedawce o zebranie wszystkich smakow do tej jedynej galeczki i wspolnie z Ala ja wylizalismy. Przypomniala mi o tym niedawno jak sie po 20 latach spotkalismy!!!^_^
|
Najlepsze lody to oczywiście pistacjowe. Idą one u nas tonami. Ciągle cały rok kupujemy te lody. Nie ma lepszych. Szczególnie wiśniowe z sosem wiśniowym. Cud i miód :D
|
Dobry lód to podstawa! Nie ma to tamto!
|
Kupiłem dziś lody w Tesco i zapomniałem od razu wypakować... Po 15 minutach wsadziłem je do zamrażarki, ale nie sprawdzałem na ile się w tym czasie roztopiły, więc pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że niewiele.
Nie ma najlepszych lodów. Grycany są dobre, ale bardzo słodkie, bywa że lody z Biedronki za 5 zł litr smakują mi bardziej, bo nie mają tyle cukru. Świetne są lody koktajlowe (takie w kubku, nie pamiętam, kto je produkuje), ale ustępują lodom z Lidla (i znów - nie pamiętam nazwy), takim w niebieskim litrowym opakowaniu, jest parę rodzai a najlepsze dla mnie są straciatella - choć wyrzuciłbym połowę czekolady, za dużo jej. |
Jack Daniels z lodem :)
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:35. |