Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 12.12.2003, 12:23   #31
Pawel_k
User

Data rejestracji: 25.09.2002
Pawel_k zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
a jak, tylko wiesz jasut ja bym kompow slabszych niz 3ghz niebral

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 12.12.2003, 12:33   #32
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
moj telewizor sie juz tylko do rzutu na odleglosc nadaje... szkoda ze mam trawe pod oknem - bo na betonie by sie ladnie roztrzaskal... (4 pietro budynku z sufitami na poziomie 3.40...)
mam tez stary monitor 14" hercules - ktory miejscami stracil wlasciwosci swiecace - nim chyba tez kiedys rzuce
LOL buuuuhahahah

Ja jakbym już miał rzucać to troche lipa bo rzuciłbym przed klatke zaraz (2 piętro), a pozatym odczepiać te wszystkie kable to by mi się nie chciało
Chyba że bym trafił w tych kontrolerów

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.12.2003, 12:49   #33
paput2000
lub po prostu Paput

Data rejestracji: 07.03.2002
paput2000 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez jasut
Masz moj telefon, zadzwoń w przypływie desperacji to ja go od Ciebie zabiorę.
Miłosierny jestem.
No wiesz, ta moja akcja może być spontaniczna i nie zdąże zadzwonić, albo Ty nie zdążysz dojechać.
paput2000 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.12.2003, 14:48   #34
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Nol
U nas na miasteczku studenckim AGH tego typu motywy nie są taką rzadkością. W ostatnie juwenalia był konkurs największych przedmiotów wyrzuconych przez okno. Ponoć leciały stołki, krzesła, stoły (!), jakieś tam szafki... sprośród innych dupereli podobno leciał telewizor, ale ktoś się w końcu wkurzył i wyrzuciał... lodówkę!
No ale to przynajmniej wszyscy o tym wiedza i nikt sie pod oknami nie paleta. A przeciez tam przez ta ulice moglo przechodzic jakies dziecko. Niedaleko jest szkola i o pewnych godzinach pelno ich tam jest. Gdybym tam wtedy byl, to mimo, ze jestem czlowiekiem naprawde spokojnym, poszedlbym do tego mieszkania i porozmawial z ta osoba (i oczywiscie rowniez zadzwonil na policje, maja komende dwie ulice dalej, moze z nudow by przyjechali).

Cytat:
Dodam tylko, że wygrał...
No coz, trudno mi podejzewac inaczej

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.12.2003, 17:59   #35
Nol
TDI
Zlotowicz

Data rejestracji: 23.09.2001
Nol zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Andrzej, zgadzam się z Tobą. Wyrzucanie przez okno tego typu przedmiotów w centrum miasta nie jest bezpieczne dla przechodniów. Widać gościu miał wyobraźnię.
Stary 12.12.2003, 20:46   #36
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Nol
Andrzej, zgadzam się z Tobą. Wyrzucanie przez okno tego typu przedmiotów w centrum miasta nie jest bezpieczne dla przechodniów. Widać gościu miał wyobraźnię.
Bede teraz szczery do bolu (ale raczej nikogo nie obraze, bo ten, kto moglby sie na to obrazic i czuc, ze jest to skierowane do niego, i tak tego nie zrozumie): niektorzy ludzie sa tak ograniczeni umyslowo, ze cos takiego jak wyobraznia w ogole w ich pustych glowach nie istnieje. Mysla oni tylko o sobie i nawet przez ulamek sekundu nie pozwola sobie na wysilek zastanowienia sie nad konsekwencjami swoich czynow. Dla mnie tacy ludzie sa po prostu kompletnymi odiotami. Bo ta ich beztroska nie jest spowodowana zadnym ograniczeniem umyslowym. Kazdy (no niech bedzie, ze prawie kazdy, pomijam niewielki odsetek osob z rzeczywistymi chorobami umyslowymi) jest w stanie na kilka sekund przestac cos robic i po prostu sie zastanowic, co poprzez to osiagnie i jaki moze byc tego skutek. Trzeba tylko chciec to zrobic. Nie udowadniac swiatu swojej wyzszosci poprzez pokazywanie bezstroski i pewnosci siebie. To jest po prostu zalosne. Szkoda, ze dowod tej zalosnosci najczesniej wiaze sie z krzywda innej osoby...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: