![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#5 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Szkoda tylko, ze nie bede teraz widzial poziomu tuszu. Szczerze mowiac nie mam zielonego pojecia, jak bede to mogl teraz sprawdzic. Dawac co jakis czas czyszczenie dysz? I sprawdzac, jakie kolory sa widoczne ![]() ![]() ---do seomana --- Takie zaawansowane urzadzenia to juz sobie daruje ![]() ![]() ---do pucha--- Na szczescie moja drukarka nic takiego nie ma, a przynajmniej o niczym takim nic mi nie wiadomo i bardzo dobrze (HP 5550). Natomiast co do trzymania sie dokladnie instrukcji to zgadzam sie, ale akurat w tej instrukcji jest wszystko, oprocz najwazniejszego - gdzie wbic te igle? Jest pokazane na obrazku, zeby odkleic nalepke, ale pod nia sa dwa otwory (tusz czarny) i juz nigdzie nie jest pokazane, do ktorego nalezy wbic. Dopiero po przeczytaniu instrukcji do napelniania tuszu kolorowego, domyslilem sie, o ktora chodzi, ale pewnosci nie moglem miec do konca. A zmieszanie barw na szczescie jeszcze mi nie grozilo (chyba, zeby sie czarny zmieszal z czarnym ![]() ![]() A wlasnie, macie zapewne jakies juz doswiadczenia z nieoryginalnymi tuszami. Moglibyscie polecic jakas firme? Teraz kupilem JW, ale przy czarnym tuszu to raczej nie ma wiekszego znaczenia. Jednak pewnie za nie tak dlugo bede kupowal kolorowy, a tu juz zalezy mi na jak najlepszej jakosci. Prawdopodobnie zdecyduje sie na InkTec, ale moze znacie i moglibyscie polecic jakas inna firme? Dzieki za odpowiedzi ![]()
![]() |
|
|