![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
karpiarz:)
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Napisy
Witam, postępując w/g tego opisu zripowałem dvd, tylko nie wiem jak za pomocą SubRip'a wyciągnąć napisy z plików .vob, wiem ze to raczej do działu dvd ale tam próbowałem bezskutecznie
![]() ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Na tamten artykul to nie patrz on chyba jest z przed 10 lat.
Zobacz na www.divx.howto.pl tam sa bdb artykuly. Natomiast co do wyciagania napisow to uruchamiasz program wczytujesz voby potem bodajze plik o rozszerzeniu ifo wybierasz jezyk polski czy jaki tam chcesz naciskasz start i on zaczyna znajdowac te napisy. Pokazuje po kolei literki, a ty wpisujesz ta co on ci pokaze z klawiatury.I tak po kolei jak sie literka powtorzy to on juz ja pamieta i ja pominie. Program jest prosty i latwy w obsludze.czasami tylko pokazuje dwie literki bo mysli, ze to jest jeden znak wiec wpisz mu te dwie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Organista za 2300
Data rejestracji: 17.12.2002
![]() |
Cytat:
Myślę, że jak ktoś udziela pomocy to niech to robi rzetelnie, bo inaczej to zalatuje straszną amatorszczyzną. To tyle mojej złośliwości, chociaż nie zamierzonej. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Cytat:
Ostatnio tak glupiego komentarza to nie czytalem. Pomylily ci sie fora to nie tyczy sie polonistyki, stylistyki i innych , podobnych. Poza tym gdzie ty widzisz w mojej odpowiedzi wyrazy chyba i najprawdopodobniej? Jesli nie masz juz o czym pisac to lepiej nie pisz bo tylko robisz za statystyke ktora jest najzupelniej zbedna. Pomijajac juz kwestie upierdliwosci a nie zlosliwosci tudziez .....lepiej nie bede konczyl Co do watpliwosci twojej w kwesti amatorszczyzny to moge tylko ja potwierdzic. Jestem amatorem jak wieksza czesc uzytkownikow tego forum.A rzetelnie to sobie poczytaj artykuly w gazetach jesli takie w ogole znajdziesz. Maly edit i lecimy: Wiesz co popatrz przede wszystkim na swoje posty bo ja tam tez widze niezla amatorszczyzne ( przeczytalem przed chwila pare) Nie bede wytykal palcami bo nie oto tutaj chodzi. Natomiast wniosek nasuwa sie sam i nie trzeba juz wcale zadnego komentarza do tego. Zenada. Ostatnio zmieniany przez Weron : 08.07.2004 o godz. 23:54 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Organista za 2300
Data rejestracji: 17.12.2002
![]() |
Sorry Vinetou !!!
Jakbym wiedział, że jesteś taki delikatny to bym Cię jeszcze pochwalił. Nie chodziło mi o to żeby komuś dogryźć, tylko, żeby podnieść poziom wypowiedzi ku porzytkowi ogółu. Ostatnio zmieniany przez echoo : 09.07.2004 o godz. 00:01 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Cytat:
Natomiast co do podniesienia poziomu wypowiedzi moim zdaniem nie ma takiej mozliwosci. Na tym forum pisza ludzie w roznym przedziale wiekowym a od tych najmlodszych nie wymagajmy za duzo gdyz nie sa wstanie sprostac tym wymaganiom. Tutaj akurat nie mam siebie na mysli bo jestem w stanie podolac niektorym wymaganiom i najmlodszy tez nie jestem. Poza tym naprawde nie trzeba zwracac na jakies detale malo istotne zreszta. Nie musisz mnie chwalic, nie tego oczekuje.Rozumiem twoje intencje. Spokojnej nocy zycze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#8 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
^_^
nie macie sie o co klocic? przypalcie po jednej plytce z filmem lub gra i bedzie cool ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|