![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
***321;atwiej mieli namierzy***263; tych, co napisy t***322;umacz***261; i tyle..
I po mordzie nie bali si***281;, ***380;e dostan***261; ![]() I teraz si***281; afiszuj***261; tym. |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
moje stanowisko jest jasne ...
wcale nie stoje za studiami i dystrybutorem wydaje mi sie ze szukaja dziury w calym i zwalaja cala wine za swoje niepowodzenia i niskie przychody na najmodniejsze ostatnio slowo - piractwo ... wlasciel ze swoja wlasnoscia moze zrobic co chce i nikt inny wlasciel moze tylko wyrazic zgode na zniszcenie/modyfikacje i nikt inny tlumaczenie sie ludzi z hatak.pl jest jak to okreslic ich argumenty jako dziecinne a co do sprawiedliwosci ... to nigdy nie bylo, nie bedzie i nie powinno byc
|
|
|
#3 |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To staniowisko nie jest jasne tylko "prawie" ideologiczne, to zapewne w zwiazku z tym ze pracujesz w takiej a takiej firmie i to ze stac Ciebie na kazda zachcianke... wszystko zalezy od punktu siedzenia.
"Napasc" na napisy.org ja rozumie jako tylko i wylacznie ograniczenie moich swobod obywatelskich, nieuzasadniony pokaz sily, oraz wzbudzenie we mnie strachu i antyochoty przed ogladaniem jakiegokolwiek materialu filmowego od tej poru, Holywood dla mnie moze sobie w zadek wsadzic swoja kinematografie od tej pory wraz z siecia swoich dystrybutorow... powolutku wszystko zmierza do totalnej kontroli (nie tylko w sieci), wysublimowani terorysci, walka z wirtualnymi przedstepcami, szukanie igly w stogu siana, sama kupa absurdow, mam nadzeje ze nie zrobi sie z naszego kraju druga Koree Północna, ktora bedzie przewodniczyl ktos w stylu ojca narodu imć Kim Im Konnowicza wraz z Bin Rydzolem
|
|
|
#4 | |||
|
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
Cytat:
troche ciebie ponioslo Cytat:
tym bardziej ciebie ponioslo... tylko nie pisz ze nie ogladasz hollywood'zkiej szmiry ... i tu tez Cytat:
![]() ja nie stoje ani za policja ani za dystrybutorem a tylko i wylacznie za litera prawa ...
|
|
|
|
#5 |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
bezdomny
Data rejestracji: 21.10.2003
![]() |
Cytat:
Gutek czy inna fota postanowili, że nie odpuszczą i już. Co niebiescy mają zrobić - "chłopaki umarzamy, bo sami napisy ciągniemy" . Teraz to by jakąś zrzutkę na dobre papugi trzeba... A moim skromnym zdaniem, to żadem sąd ich nie skarze - tłumaczenie jest legalne, a rozpowszechnianie nie - ale to rozpowszechnianie trzeba udowodnić, w stanach pewnie byle adwokacina by to przewalił, czy u nas - zobaczymy. A swoją drogą, tak jakoś smutno...
|
|
|
|
#8 |
|
Horror Fan
Data rejestracji: 27.06.2005
skoro tak, to to samo tyczy sie demokracji w rp
|
|
|
#9 |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
chłopaki!! każdy z Was wg. mnie ma jakieś racje tak jak z punktu widzenia prawa ta sprawa jest 50/50.
Alex nie bierz tak dosłownie do siebie słów-na pewno Ormianin nie miał ochoty na wycieczki osobiste spokojnie
|
|
|
#10 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja si***281; rozp***281;dzi***322;em ??
ja tylko napisa***322;em o analfabetyzmie wt***243;rnym
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Alex sory, ale wg. mnie przesadzasz. Wygl***261;da na to jakby "nielegalni" t***322;umacze napis***243;w byli jednym z najgorszych przest***281;pc***243;w i na dodatek kt***243;rzy Cie skrzywdzili.
Zaraz rozpoczniemy dyskusje nad wy***380;szo***347;ci***261; szkodliwo***347;ci napis***243;w od pedofilstwa kt***243;re sobie "zyje" w najlepsze w sieci.
|
|
|
#12 | |
|
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Gość
Data rejestracji: 12.12.2002
![]() |
Tyle lat napisy.org ***380;y***322;y w zgodzie z dystrybutorami, kt***243;rzy do nich ***380;adnych dzia***322;a***324; nie podejmowali, ani im nie grozili s***261;dami, wyjatek stanowi jednynie zesz***322;oroczna przygoda z Gutek Film, kt***243;ry ostatecznie wycofa***322; si***281; ze swoich roszcze***324;. A teraz jakas FOTA razem z Policja zatrzymuj***261; t***322;umaczy i administratora serwera.
Napisy i tak b***281;d***261; powstawa***263; dalej, bo jest na to zapotrzebowanie. Wszystko zale***380;y od wyroku s***261;du, wtedy serwery b***281;d***261; sta***322;y tak gdzie s***261;, albo wynios***261; je gdzie***347; do stref raj***243;w podatkowych i zadbaja bardziej niz dotychczas o ochrone danych osobowych. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
forumholiczka
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#15 |
|
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
Policja o Napisy.org: Opieramy si***281; na faktach!
http://di.com.pl/news/16542,Policja_...a_faktach.html
|
![]() |
|
|