![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#91 |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To staniowisko nie jest jasne tylko "prawie" ideologiczne, to zapewne w zwiazku z tym ze pracujesz w takiej a takiej firmie i to ze stac Ciebie na kazda zachcianke... wszystko zalezy od punktu siedzenia.
"Napasc" na napisy.org ja rozumie jako tylko i wylacznie ograniczenie moich swobod obywatelskich, nieuzasadniony pokaz sily, oraz wzbudzenie we mnie strachu i antyochoty przed ogladaniem jakiegokolwiek materialu filmowego od tej poru, Holywood dla mnie moze sobie w zadek wsadzic swoja kinematografie od tej pory wraz z siecia swoich dystrybutorow... powolutku wszystko zmierza do totalnej kontroli (nie tylko w sieci), wysublimowani terorysci, walka z wirtualnymi przedstepcami, szukanie igly w stogu siana, sama kupa absurdow, mam nadzeje ze nie zrobi sie z naszego kraju druga Koree Północna, ktora bedzie przewodniczyl ktos w stylu ojca narodu imć Kim Im Konnowicza wraz z Bin Rydzolem
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#92 |
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
bezdomny
Data rejestracji: 21.10.2003
![]() |
Cytat:
Gutek czy inna fota postanowili, że nie odpuszczą i już. Co niebiescy mają zrobić - "chłopaki umarzamy, bo sami napisy ciągniemy" ![]()
![]() |
![]() |
#94 | |||
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
troche ciebie ponioslo Cytat:
tym bardziej ciebie ponioslo... tylko nie pisz ze nie ogladasz hollywood'zkiej szmiry ... i tu tez Cytat:
![]() ja nie stoje ani za policja ani za dystrybutorem a tylko i wylacznie za litera prawa ...
![]() |
![]() |
#95 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
chłopaki!! każdy z Was wg. mnie ma jakieś racje tak jak z punktu widzenia prawa ta sprawa jest 50/50.
Alex nie bierz tak dosłownie do siebie słów-na pewno Ormianin nie miał ochoty na wycieczki osobiste ![]() ![]() spokojnie ![]() ![]()
![]() |
#97 |
Guru
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |||
Cytat:
![]() ta sekwencja potocznie nazywana jest neologizmem lub gwara Cytat:
Cytat:
... a to dla sierot a to dla niewidomych, a to bylo oryginalne byly zle itp. furtka zawsze jest ... a co stalo na przeszkodzie wyslania listu/zapytania do studia czy tez dystrybutora z zapytaniem czy nie bedzie im to przeszkadzalo? moim zdaniem nic ... a teraz jest chryja jacy oni biedni a wystarczylo pomyslec ... tak duzo dystrybutorow w polsce? - z taka zgoda byli by kuci przed fota i policja na cztry lapy porobily tak strony zajmujace sie hobbystycznie projektowaniem okladek i labelow proste? proste ...
![]() |
![]() |
#99 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Alex może nie rozpędzaj się bo zaraz napiszesz, że powinni w kinach zabronić napisów albo że kino dla analfabetów jest i nie zmusza do nauki języków.
![]() |
#100 | |
bezdomny
Data rejestracji: 21.10.2003
![]() |
Cytat:
Ale - czy w tym przypadku określenie złodziej jest zasadne?? Chyba lekka przesada...
![]() |
![]() |
#101 | |||
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#102 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja si***281; rozp***281;dzi***322;em ??
ja tylko napisa***322;em o analfabetyzmie wt***243;rnym ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przecież oni nic nie ukradli, ani nijak nie przyczynili się do strat dystrybutora, producenta, czy kogokolwiek, kto na tym zarabia. Wręcz przeciwnie - pomogli w upowszechnieniu się filmów, seriali, czy innych dzieł.
Co do powoływania się na prawo, jest ono tak nieprecyzyjne, że nawet prawnicy nie są zgodni, czy to jest w ogóle wykroczenie i czy słusznie zatrzymano tych ludzi. Czytałem nawet, że Gutek jest zdziwiony całą akcją i stoi po stronie tłumaczy w tym przypadku. Jestem ciekaw, ile w tym prawdy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | ||||
Cytat:
ich dzialanosc opierala sie nie na ich wlasnosci a kto powiedzial ze kradziez wiaze sie z korzysciami materialnymi http://pl.wikipedia.org/wiki/Kradzie%C5%BC Cytat:
ale sadze ze bardziej zainteresowani skupia sie na ta tych 'innych dzielach' ![]() Cytat:
nikt nic nie wie ale sie dzieje Cytat:
![]() a teraz sie dziwi tylko ze wpadli do nich o 6 rano
![]() |
![]() |
#105 | |||
Guru
![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
caly przemysl kinematograficzny na zlodziejstwie stoi. chyba niektorzy zapomnieli jak to sie wszystk ozaczelo. kradziez jest jednak dopiero wtedy, jak to ponoc ciebie okradaja ![]() Ostatnio zmieniany przez pepperman : 18.05.2007 o godz. 15:55 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|