![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
To ja może wam zapodam obrazki z kawałkiem linka do kilku filmów abyście uwieżyli. Aby dostać się na jedno z polskich forów farezowych należało podać 5 działających linków do gier i 3 linki do filmów, oczywiście filmy i gry nie mogło być starsze niż z przed 2003 roku, a na angielskich forach wstęp wolny linków full, wiadomo kilka może nie działać, lub już filmy zostały wyżucone z serverów FTP.
update: załączniki mi się nie wysyłaja, spróbuje obrazki zapodać na FTP... Ostatnio zmieniany przez gallus_anonim : 23.06.2004 o godz. 07:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Żabol
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
Gallus jak mi to zalatwisz w DVDripach o czym byla mowa to stawiam literka
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Nie wiem czy mogę podać dokładne linki to podam tylko strone: [http://www.torrent.org.pl/]
Są tam filmy: Troja (Troy) DvDScreener - jakosc prawie jak DVD, 2003r. Shrek 2 screener 2004 *KaMiL* Pasja.[CD1][CD2][DVDRip-Lektor] The Day After Tomorrow (USA, 2004) Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004) -Nowy tracker!!! a na forach warezowych h**p://forum.warezy.****.pl też troszke linków jest tylko niektóre do jakiś badziewnych kinówek tutaj też troszeczke /www.full*****.w*/forum/ a i jeszcze tutaj http://forum.****.net/ ale prawdziwą skarbnicą filmów jest www.suprnova.org i programik do wyszukiwania torrentów - torrent web search ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|