![]() |
cena sie nie liczy :P (zreszta podawalem wjuz w jakims temacie)
sam laptop kosztowal mnie 4800, zestaw etui jakies 90pln a planuje jeszcze zakup myszy BT i jedyna ciekawa to wymysl M$ za 250pln. siedze przy nim od 3h robiac doslownie wszystko a bateryjka ma jeszcze 45% :P wciaz rozwazam czy przywyknac do lewego alta czy tzw "maly enter" podmienic na prawy alt :D |
Cytat:
- pozytyw : dziś zobaczyłem na Sieci nową płytę Manowar - Gods of War. |
Cytat:
Mam wi***281;c sprz***281;t lepszy od Princess, kt***243;ra ma Asusa A6F poprzedniej wersji (512 MB RAM) i nie ma routera tylko switch. Kr***243;lewna ma jeszcze s***322;abszy. Z kumpli, jeden tylko ma lepsz***261; grafik***281; . Wszyscy chodzimy z torebkami po robocie. |
dzisiaj zajecia we wrocku - bylo ciekawie :piwo:
a wieczorkiem... kolejna lekcja tanca! :dancing: |
a ja mam sw***243;j upragniony monitor i brudne buty, od mazutu!!! :>
|
wpad***322;o mi dzisiaj 300 z***322;otych jak ***347;lepej ku...kurze j***261;...ziarno :D
jutro do***322;o***380;***281; do rachunku za ruski gaz...:( |
wczoraj wieczorem wyszedłem wyrzucić śmieci patrzę a obok kosza na śmieci karton a w nim płyty winylowe :D
ponad 30 sztuk , w tym Black Sabbatch, The Doors , Deep Purple , jeden Led Zeplin ,Queen, Kiss i parę mniej znanych :) |
Cytat:
|
Mo***380;e mu si***281; gramofon zepsu***322; ? Albo kto***347; zmar***322; i rodzina wywala rzeczy po nim. Albo go Princess zjad***322;a ;) (dzi***347; kr***261;***380;y po Twierdzy jako lampart). Ja tam nie wyrzucam CD Tangerine Dream, nawet wkurzony na P...
|
Cytat:
|
no ja zrobilem tak samo jakis czas temu, ladnie zapakowalem - okleilem folia przemyslowa kilka razy by nie zamokly i zostawilem ladnie obok. Ale to bylo juz z rok temu.
Nikt nie chcial ze znajomych:ysz: - plytki w stanie idealnym moze tez komus sprawily przyjemnosc. |
|
nie zagladne:P
|
mam ostatnio slabosc do produktow firmy AIV:)
|
wyp***322;ata wp***322;yn***281;***322;a na konto :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:14. |