![]() |
MIŚ jest w TVP POLONIA
Chociaż jakiś jeden pozytyw.:> Właśnie sie dowiedziałem, że nie ma miasta Londyn, jest Lądek Zdrój:haha: |
Dzisiaj jest dzień kota:jupi: :dancing:
|
Cytat:
Zamiast wejść na forum - siedziałem i oglądałem po raz nie wiem który. :tv: Cytat:
Dziś sprawiłem radość pewnej znajomej - szukała koncertu Tiesto w Irlandii, znalazłem, prosiła też o sprawdzenie terminów w Polsce, okazało się, że w czasie, gdy będzie w PL na urlopie Tiesto da we Wrocławiu (dokąd dziewczyna ma blisko) siedmiogodzinny występ. :wow: Okazało się, że są jeszcze bilety w strefie VIP za cenę porównywalną z ceną zwykłego biletu tutaj, kupiłem jej ten bilet (oczywiście odda mi kasę :> ). Cieszyła się jak dziecko, a ja mam satysfakcję, że mogłem pomóc. :spoko: |
Nie wiedzia***322;em,***380;e te***380; wariujesz na temat princess***243;w....Jak postawisz jej bilet to "Witamy w klubie" :). Ale z***322;udze***324; nie miej za du***380;ych, Dobry Wujku z Irlandii (gdzie jak pisa***322; Forsyth, nie ma ***380;mij).
Wuj Jabba z Odleg***322;ej Galaktyki ...(ostatnio za***322;atwiaj***261;cy napraw***281; droida domowego dla Queen) |
Cytat:
Z***322;udze***324; pozbawi***322;o mnie ***380;ycie, i to ju***380; dawno. :taktak: Po prostu lubi***281; pomaga***263; ludziom i kobietom. :mruga: |
Cytat:
|
Cytat:
Zeby nie bylo OT - zarobilem troszke ostatnio, wiec mam za co sie ubrac na wiosne :-). pzdr. |
All Star Game!
choc puzno i zeby obejrzec trzeba do szwagra jechac to jednak... na zywo to na zywo... z piwkiem :piwko2: :tv: |
pozytyw na dzis: nie mialem dzis zajec :jupi: no i kolejne godzinki na kursie tanca! :jupi:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no jeszcze mo***380;na i***347;***263; na kurs ta***324;ca ***380;eby m***322;ode, j***281;drne laski wyrywa***263; :taktak:, w takich samych celach chodzi si***281; na wyk***322;ady na AR ||
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
wreszcie mam wszystkie odcinki Allo Allo :jupi: a jutro 20sty czyli dzień wypłaty :dancing:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:54. |