![]() |
Zacząłem jakoś w 2006 roku, ale trochę później tak regularnie (co 2 m-ce), gdyby nie jedna przerwa półroczna (po pobycie w szpitalu), odpadły 3 oddania, to w tym roku pewnie byłby pierwszy stopień, a tak raczej w przyszłym :) Co do płytek to też bym musiał dojeżdżać do wojewódzkiego, ale jakoś mnie tak nigdy nie naszło, 100-120 km i tylko autem, bo połączenie autobusowe (nie wspomnę o kolei) strasznie kijowe :/
|
tez gratuluje! to dluzej zbierasz :) na oczatku tez oddawalem pelna (piec donacji), za ktorym razem lekarz mnie zapytal, czy nie zdecydowal bym sie na plytki, bo mam gorna granice normy
i tak mi zostalo tylko dojezdzac musze do miasta wojewodzkiego (separator) no i samo oddanie to ponad godzina (mozna sobie film obejzec :P ) |
nimal, to odznaczenia, nie medale ;) Poza tym, dobra robota, ja mam dwa, do pierwszego stopnia mi brakuje jeszcze, ale już nie długo :) Z tym, że ja oddaje "tylko" krew pełną.
|
Medale za krew od dzisiaj w komplecie, a to calosc dzisiejszych zdobyczy :spoko: ponad 18 litrow juz za mna :D
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...42219923_n.jpg https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...50745736_n.jpg |
3maj się :spoko:
|
z pozytywów: żyję, zmęczona, ale żyję :). moja córeczka ma juz skończony rok i jest diablicą po mamusi :). synuś to już duży chłopak i czeka go szkoła. wygrałam 2 sprawy w sądzie :P, aby kolejne też były takie dobre (jeszcze 2). nie mam nawrotu choroby. jest dobrze.
tęsknię za Wami |
Pod warunkiem, że zostaną wsadzone do równie starego napędu - wtedy na każdej rysie będzie się zastanawiał minutę, ale odczyta :D
|
Nie da rady! Nawet jak je przejadę pumeksem do dadzą się odczytać. :taktak:
Stara, pancerna technologia:spoko: |
Cytat:
|
Wykasuj je xD, kiedyś to były płyty, swoje kosztowały ale były lepszej jakości.
|
Ilość załączników: 2
Skombinowałem sobie to co ukazuje się teraz Waszym oczom. Stan idealny ,niestety nagrywane :nie:, ale po latach trzymają dane :spoko:.
|
nowa wersja Lubuntu 14.04 Trusty Thar bez komplkacji (na razie) na pokladzie
godna zaufania koza himalajska - skad oni biora te nazwy :hmm: |
Męska szowinistyczna świnia!
|
Pewnie, ale wygląd też się w jakimś stopniu liczy :)
|
Ważne że spełnia swoje zadanie.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:22. |