![]() |
Cytat:
Kazda wersje windowsa? :-) Co do pozytywow to pije sobie 2l, bardzo zimna coca-cole, mniam. Bylem na Ptaku (centrum handlowe, moze ktos zna, bo podobne w calej PL jest znane) z siostra i matka i bylo naprawde ciezko. Pomijajac to, ze zatrzymywalismy sie przy co drugim stoisku jestem calkiem zadowolony, bo nakupowalem sobie ubran na lato :-). |
Ide na zimne piwo, a wiec ogromny POZYTYW :-)!
|
Cytat:
|
aa nie chce mi sie kompa robic ide na zimnego leszka :jem:
|
Ilość załączników: 1
|
Smartek, pami***281;taj... nie pij wody z basenu :D
;) |
w ostatnia niedziele poprawilem rekord zyciowy w maratonie
przekroczylem magiczna granice - pobieglem ponizej 4 godzin tak wygladala moja radosc http://www.maratonczyk.pl/Galeria/to.../img_6541.html zebym mial wieksza radoche, to oprocz imiennego numeru startowego dostalem imienny medal z wlasnym czasem :) to sie nazywa pamiatka :) inna sprawa, ze warunki byly niesamowicie ciezkie, wiec moja radosc tym wieksza niestety pare osob wyladowalo w szpitalu - wiadomo - sport to zdrowie |
Cytat:
teraz mamy systemy plików fat16, fat32, ntfs nie dawno mieliśmy rejestr, dosa ;) |
Cytat:
tak z ciekawosci pytam, bo za mich czasow to wg programu informatyki w liceum i na studiach swiat komputerow to PC z MS a synonimem slow "System Operacyjny" byl "Windows" ciagle mam nadzieje, ze to sie kiedys zmieni... |
Cytat:
b***281;dziemy mieli linuxa w drugiej, klasie ka***380;dy swoj***261; instalacje ;) suska albo ubuntu :> nimalku juz teraz widac ze jak pc to tylko windows :P edit kupi***322;em mamie kwiatka :D |
z***322;o***380;y***322;em mamie i siostrze ***380;yczenia :)
siostrze bo ma imieninki :) |
To sie picie szykuje dzisiaj :>
|
Cytat:
|
mimo tego ze jestem w pracy to jestem zadowolona:) bo rozmawialam sobie troche z Jabba i jak zawsze dzieki niemu uśmiech wraca + jeszcze to ze tu chlodniej
|
a u mnie jest :
in: 25 out: 40 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:06. |