Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Napisz coś pozytywnego! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/napisz-cos-pozytywnego-59572/)

prometeusz 11.05.2009 14:42

:hmm: mialem tylko nowe :sciana: i teraz stwierdzam ze pora na jakas dobra uzywke, bo na nowe takie mnie nie bedzie stac:sciana:
Chyba ze o czyms nie wiem :hmm:

nimal 11.05.2009 13:49

Smartek - tez bylem taki sam madry ja Ty - mialem dwa auta uzywane... i na razie starczy ;)
za wartosc mojego obecnego autka (z salonu) moglem kupic 7-8 letniego Mesia E klasse w najwyzszym wyposazeniu z dowolnym silnikiem w stanie idealnym i jeszcze troche by mi zostalo (na drobne naprawy) ale tego nie zrobilem nauczony doswiadczeniem poprzednich aut - wolalem zejsc pare klas nizej a miec gwarancje i 0km przebiegu

w tej chwili uwazam, ze auto uzywane jest dobre w penych przypadkach (np pierwsze auto), ale potem "nie ma sie co dziwic" ;)

Smartek 11.05.2009 12:58

Aleś Ty mądry...

Pozytyw: już po lekcjach, uf. Poniedziałek z głowy :-).

nimal 11.05.2009 12:55

Cytat:

Napisany przez Smartek (Post 1021982)
Honda Made in Japan i tak się kupa sypie, że aktualnie nawet nie odpala.
Nie wiem co robić, już drugi mechanik, nie trafił w temat z dwiema rzeczami, nie wiem czy dalej u niego się męczyć?

Myślicie, że antynapad nieprawidłowo działający może powodować to, że samochód nie chce odpalić/gaśnie? Ogólnie to się wszystko popierdzieliło po tym, jak samochód całą noc stał z odłączonym aku... Ten antynapad dziwnie działa... Chciałem go wypruć u elektryka.

hehe, w ten sposob wszyscy sie ucza, ze auta sie kupuje w salonie
ja tez sie tak nauczylem ;)
generalnie jestem za tym, by pierwsze autko kupowac uzywke - czlowiek i tak je zarznie :haha: i sie przekona przy okazji :haha:

inna sprawa, ze na auta z salonu nie kazdego stac...

Matefusz 11.05.2009 12:49

@Jarson, pochwal się na której to uczelni studenci mają z Tobą przyjemność ;P?

Jarson 11.05.2009 11:18

Ja też niedługo wychodzę... Studenci zapewne nie mogą się mnie już doczekać :P

Prezesik 11.05.2009 10:55

A propos, to idę na uczelnię.
Dawno mnie tam nie było.

Matefusz 11.05.2009 10:44

Udało nam się zorganizować I juwenalia w Suchej Beskidzkiej. Było fajnie i co najważniejsze, że ludziom się podobało ;)

icemac 11.05.2009 08:48

Cytat:

Napisany przez Smartek (Post 1021943)
Pozytyw: wytłumiłem matami drzwi samochodu, założyłem dystanse, głośniczki i radyjko.
Negatyw: samochód dalej NIE JEŹDZI... leci 3 albo 4 tydzień jak nie jeżdżę...

może zabraółeś do tego od d.u.p.y strony :hmm:

najpierw mechanika, później łumpc, bum ...

;)

grzeniu 10.05.2009 23:20

Może teraz te mechaniki bardziej kumate, ale jak miałem civica w latach 90-tych to grzechem było dać go w łapy jakiemuś grzebkowi. Zwłaszcza elektryka i zasilanie.
Byłeś w ogóle w serwisie i zadałeś temat? Wiem, że serwis hondy chyba nadal drogi jest, ale przeważnie w końcu trzeba go przeprosić.

ed hunter 10.05.2009 21:00

Cytat:

Napisany przez Smartek (Post 1021987)
Trza było mi forumową zrzutkę pieniędzy na osiemnastkę zrobić :-P.

To coś nic nie mówił? Tera już za późno. :P

Smartek 10.05.2009 20:54

Trza było mi forumową zrzutkę pieniędzy na osiemnastkę zrobić :-P.

joujoujou 10.05.2009 20:36

Było toyotę kupić. :P

Smartek 10.05.2009 20:34

Cytat:

Napisany przez Zetoxa (Post 1021948)
co wyście same miniaki pokupowali :sciana:

Honda Made in Japan i tak się kupa sypie, że aktualnie nawet nie odpala.
Nie wiem co robić, już drugi mechanik, nie trafił w temat z dwiema rzeczami, nie wiem czy dalej u niego się męczyć?

Myślicie, że antynapad nieprawidłowo działający może powodować to, że samochód nie chce odpalić/gaśnie? Ogólnie to się wszystko popierdzieliło po tym, jak samochód całą noc stał z odłączonym aku... Ten antynapad dziwnie działa... Chciałem go wypruć u elektryka.

joujoujou 10.05.2009 20:11

W sumie to mógłbym nie żyć. :mruga:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:25.