![]() |
pare dni temu czytalem autoswiat czy jakas inna gazete motoryzacyjna
byl bardzo dlugi art o lpg w roznych typach silnikow o ewentyalnych komplikacjach na pewno numer ten dostepny jest w pewnych archiwum online jezeli chcesz sprawdzic swoja droga slyszalem pewne steiwrdzenie na temat instlacji: nie wazne czy silnik benzynowy, diesla, czy instalacja - koszt kilometra pozostaje ten sam - roznica ceny paliwa wyrownuje sie w kosztach napraw i przegladow edit: a sonda lambda? ja raz tak mialem - awaria sondy daje objawy falowania obrotow (a lpg ja uszkadza) ______________ a wracajac do tematu: Pentax oddal mi ***163;50 od ceny aparatu :D |
Awaryjny wózek... Wszyscy mechanicy, z którymi rozmawiałem, mówili, że to przez instalacją LPG :-(. Chyba przestanę na tym jeździć.
Koledzy, trzymajcie kciuki, coby moja Henia zdrów była! :-( |
Cytat:
|
lol, a ja myslalem, ze mialem awaryjny wozek
naprawi sie :D albo sie sprzeda :szczerb: |
Cytat:
|
Cytat:
Ma problemy z wolnymi obrotami :-(. Nie wiem czy temat widać bez logowania się: http://www.honda.slask.pl/forum/viewtopic.php?t=20768 Ale dzisiaj już ją holujemy, albo spróbujemy dojechać bez wolnych obr. ;-). |
Cytat:
Będzie z Blu-ray'em nówka, prawie nie (s)palonym! |
Smartek, przyznaj się, że skasowałeś Hondę. Tyle czasu trwają tylko naprawy blacharskie. :>
|
Cytat:
|
Póki co, moja Henia odmówiła posłuszeństwa i jutro ją do lekarza zaprowadzę :-(.
A 1-3. maja będę jej montował audio. Nie mam więc jak, ani czasu dotrzeć. Może za rok? Ale to znowu matura... |
Ty, małolat, na zlot biegusiem :sciana:
|
Fajne było to Polo.
|
to już mojej nie oskubiecie:spoko:, prawda
|
Znaczy ty teraz burżuj
Docenimy cię na zlocie :D Zebyś tylko nie zapomniał karty do bankomatu :spoko: |
kupca rozumie
gorzej z wada wzroku mechanika ktory go ogladal :szczerb: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:24. |