![]() |
Dzwoniłeś już?
To teraz z nami, biedakami, nie pogadasz :( |
Wygrałem pół miliona...
Cytat:
|
Na studiach te dni (święta, rekolekcje, weekendy w domu) to będą męczarnią :D
|
Jeszcze 3 dni męczarni i będę miał 12 dni luzu (święta, rekolekcje, weekendy) :-).
|
Cytat:
|
Cytat:
To znaczy to auto, którym mieliśmy przyjechać, przywieziemy na lawecie i lawetą wrócimy :idea: |
gumowy ZBOK :D
|
Cytat:
Wcześniej niż oczekiwałem przyszły te cieplejsze dni Zdjąłem z niej zmoknięte palto, posadziłem vis a vis Zapachniało, zajaśniało wiosna, ach to ty Wiosna, wiosna, wiosna, ach to ty Wiosna, wiosna, wiosna, ach to ty x4 |
Trzeba sprzedać pierwszego dnia, zanim Wiecha Blachara je dorwie. :taktak:
A pozytywne jest to, że dzisiaj zaczęła się prawdziwa wiosna, na razie jeszcze nie za ciepło, ale słońce aż piecze. :) |
Cytat:
jak co roku ... |
Kup sobie Jarsonie bilety powrotne na pociąg.
Bo wiesz... Auto sprzedamy pewnie... |
Ja Ci dam tentego!
477 km. Ale wiesz jak to jest - jakbym jechał sam, to bym się co najwyżej z raz na poboczu przy jakimś lasku zatrzymał, w końcu pęcherz nie sługa. Jedziemy jednak we troje, mamy w planach jakiś obiad po drodze, a ponadto chcemy zawadzić o jakiś kościół, bo to pierwszy piątek a mi się mimo najlepszych chęci od samej I Komunii nie udało 9 pierwszych piątków pod rząd przechodzić (nie żebym w międzyczasie próbował (:P), ale teraz właśnie chcę i nawet ZŁO mi w tym nie przeszkodzi ||). |
Przecież ten miniak całkiem przerobiony jest. Przecież do zwykłego miniaka nawet Ajsi by nie wlazł.
Już zapomnieliście, jak całą deskę przerabiał? A bagażnik na skrzydła, to co? Przecież jak wyciągnie skrzydła, to i narty i kije golfowe zmieści z palcem! PS Jarson, nie przesadzaj. Na jazdę daję ci ~6 godzin, spoko powinieneś się zmieścić...no chyba, że jesteś tentego :D |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:25. |