![]() |
Znam to mialem zlamany nos jako malolat , tez mi sie nie chcialo wiezyc ze az tyle mozna upchnac w nosa opatrunku lol2
|
Joujoujou, nie pamiętam, abyś miał nos jak klamka od zakrystii w średniowiecznym kościele, więc po co to? :D
|
Cytat:
|
A tak się pytam. :P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Codziennie rano jak wstaję to bolą mnie plecy.
Teraz dałeś mi do myślenia że to może być od za wielkich uszu:idea: A na poważnie to szybkiego powrotu do formy i dużo zdrowia życzę:spoko: |
Cytat:
Jak wczoraj usnąłem przy komputerze, to myszka uciekła, tak chrapałem. :szczerb: Po operacji nosa ma się piękne lima podbite, możesz założyć czarny płaszcz i straszyć nocą. || |
Cytat:
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Kolejna wizyta u laryngologa już za mną.
Nie miałem pojęcia że jeszcze mi coś w nosie zostawili (prócz szwów). A jednak! W każdej dziurce po jednym kawałku czegoś niebieskiego plastikowego, o takie: Załącznik 72551 Jak oni to tam wcisnęli - pojęcia nie mam. :nieee: Ale jest olbrzymi pozytyw - wreszcie mogę w miarę normalnie oddychać! :jupi: |
ależ mi ciebie żal, duuużo zdrówka :spoko:
|
Ejtam, nie jest źle!
Ba, w piątek, najpóźniej w sobotę wrócę do browarów! :D Ale dziękuję Ci za dobre słowo, przyjacielu. :) |
Ponad 2,5" - to jakby wyjęli z Ciebie obcego! :O
No to oby do soboty :D |
gdybyś tylko widział ile bandażu włożyć do nosa potrafią...
|
Zmieniłem sobie pastę termo w karcie, co prawda jakaś stara ale i tak lepiej działa, bo z poprzedniej pasty zostały same resztki :P
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:37. |