![]() |
padniesz po 300m :rotfl:
|
Cytat:
motywacja musi być :spoko: |
E tam browar na motywację, puścić z tyłu wkurvione bulteriery! ||
|
Byłem na rowerze, nic ani nikt mnie nie przejechał.
|
nie pytaj kto ciebie nie przejechał,
zapytaj kogo ty przejechałeś :> |
Z życia wzięte
Wraca kumpel do akademika (nawalony) i mówi, że miał stłuczkę My - O kurde, z kim? Gdzie? Jak? On - z osobówką My - a ty czym jechałeś? On - Ja? pieszo byłem, przechodziłem przez jezdnię na przystanek My - no i co? Stało ci się coś? On - mnie nic, ale on reflektor i błotnik ma do wymiany lol2 |
Kupiłem mamie nowy telefon dla seniorów, takie coś http://www.overmax.pl/pl/katalog-pro...10-easy,c3618/ , wysyłka do paczkomatu InPost była darmowa, więc wziąłem tak. (Allegro)
Ale miałem ubaw z tą gadającą szafką :rotfl:, no i żadnego przepisywania cyferek, w sesemesie przyszedł link do kodu QR, pokazałem szafce, otworzyła drzwiczki, pożegnała się z paczką i po robocie. :D |
Ilość załączników: 1
|
Masz zezwolenie na przechowywanie dużych ilości chemikaliów? :D
|
Niedługo będę miał to samo z cukrem. Muszę znaleźć jakąś promocję cukru, przy tym takiego który ma normalny poziom cukru w cukrze, bo trzeba kupić dla pszczół, po 11 kg na ul...
|
Cytat:
|
Dzisiejszy pozytyw: coś popieprzyło mi się z foobarem więc postanowiłem reinstalować sterowniki do karty dźwiękowej (SB Live! 5.1). Odkryłem że miałem standardowe stery Windowsa :szczerb:
Zainstalowałem więc sterowniki Creative z jakimiś mixerami, AudioHQ itp. Teraz kolumny brzmią jak jakieś JBL'e :D Tak o 200% lepiej ;) Ciekawe co będzie jak dokupię wzmacniacz i kolumny z prawdziwego zdarzenia :D Poniedziałkowy pozytyw: od poniedziałku rodzice kumpla wyjeżdżają na wczasy na 10 (!!!) dni. Z Monią wbijamy tam, kilka fajnych osób też tam będzie i mamy 10 dni ciągłej imprezy :D Cały dom i cały BAREK dla nas! |
Pamiętaj Dark, że w seksie zbiorowym trzeba pilnować, żeby nie zostać pominiętym :haha:
|
W seksie od tylu chodzi o to zeby byc z tylu. :spoko:
|
Dark i pamiętaj o lewatywie przed.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:49. |