![]() |
Ilość załączników: 1
Miejscowość się nazywa Biecz :)
Dzisiaj wszedłem w posiadanie starego znajomego Wiesława. Fajnie się prezentuje :spoko: |
ile Ciebie to kosztowało? Na gogu był za darmo znaczy się7 klików swego czasu...
|
Dwie dychy, gość sprzedawał używki na giełdzie (swoją drogą wyszło taniej niż gdybym u pirata kupował :P)
Takie gry fajnie jest mieć w oryginale :spoko: |
NA gogu masz oryginalne, tylko że w wersji cyfrowej. Kiedyś za pirata za płytę (CD) 20 złoty chcieli, a teraz nie mam pojęcia ile...
|
Tak to czytam i czytam, i chyba wszystko rozumiem... ale co będzie, gdy pani tłumaczka spadnie z rusztowania? :hmm:
|
Wymieni się na nowy, lepszy model.
|
Cytat:
Nie opłaca się kompletnie tego kupować w dzisiejszych czasach. Znajomy co sprzedawał te gierki rzucił interes i przerzucił się na handel konsolami i grami do nich (już oryginalnymi). |
10 zł za nagraną płytę BD wersję 50 GB to nie tak źle
|
@mgit, byłoby dobrze, pewnie mają cennik...
|
BD? Chyba żartujesz :D DVD-R najczęściej, czasami DL jak ktoś jest bardziej ogarnięty ;)
Wtedy za 60GB płacisz jakieś 140 zł, czyli kompletnie się nie opłaca :P |
Taniej wychodzi oryginał...
Np. taki AC Black Flag za 10 zł na Xbox One, 30 zł za AC Unite -> po co używać piratów :P |
@mgit jak 10 złoty to ja chce na Blu-ray BDXL by mi nagrali xDD.
Faktem jest, że czasem wychodzi taniej oryginał... |
No nie zawsze taki Mortal Combat X kosztował mnie 239 zł... więc taniej wyszedł by pirat. Na szczęście XboxOne nadal opiera się przeróbkom :)
Wiec alternatywy brak - a tym samym pokusy... |
Gry można nabyć później, jak cena ich zejdzie do normalnego poziomu...
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:11. |