Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Napisz coś pozytywnego! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/napisz-cos-pozytywnego-59572/)

grzeniu 05.07.2015 15:55

O! Wrzuć tu coś demonstracyjnie, to się jakoś wartość wyszacuje :D

misiozol 05.07.2015 16:01

Nie ma takiej mozliwosci, grozi to rozwodem i wydrapaniem oczu przez owe kumpele jak by pocieklo , ale nic nie zostalo oszczedzone i nic nie bylo swiete nawet zabawki dzieciakow i pomyslec ze to dorosle kobiety lol2

grzeniu 05.07.2015 16:07

No twarze możesz zamazać...żeby nie było.

Jarson 05.07.2015 16:40

Cytat:

Napisany przez ed hunter (Post 1329607)
Trochę masz, ale w całości widzę tylko 2 piwa. :>

Przywiozłem 4 puszki, czyli też nie mam piwa. :D

Kompletnie się nie zgadzam. Część z tego to po prostu alkohol, ale Perła to już nienajgorsze piwo. Żubr też nie jest zły.

Cytat:

Napisany przez misiozol (Post 1329620)
Nie ma takiej mozliwosci, grozi to rozwodem i wydrapaniem oczu przez owe kumpele jak by pocieklo , ale nic nie zostalo oszczedzone i nic nie bylo swiete nawet zabawki dzieciakow i pomyslec ze to dorosle kobiety lol2

Rozwodem nie, po prostu nie wstawiaj materiałów na których jest żona :D

Zetoxa 05.07.2015 17:40

mam zimnego pszeniczniaka x3 :piwo:
ale picie przy 34 stopniach nie ma sęsu :nie:
na wieczór będzie jak znalazł :spoko:

ed hunter 05.07.2015 18:06

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...d5&oe=561C014F

Jarson 06.07.2015 03:48

Wiosna była chłodna raczej, woda grzeje się bardzo mocno ale dopiero od czterech dni, tak więc można było dziś nad wodą wyróżnić trzy strefy temperaturowe:
- przybrzeżną letną; to tam, gdzie woda nagrzała się aż do dna, występuje do głębokości jakichś 1,4m,
- przybrzeżną zimną; występuje tam, gdzie na dnie zaczyna się już zimna woda, a jeszcze próbują się zapuszczać plażowicze. Po natrafieniu na lodowatą wodę przy dnie zaczynają wymachiwać nogami, mieszając tę wodę z ciepłą przypowierzchniową. Strefa sięga do głębokości ok. 2m. Część tej wody jest zaciągana do strefy przybrzeżnej letniej,
- otwartowodną ciepłą; tu, z dala od niedzielnych pływaków, w odległości klilkunastu i dalej metrów od brzegu, można odpocząć w naprawdę ciepłej wodzie (dopóki nie spróbujemy zanurkować).

Zetoxa 06.07.2015 11:13

mam dwie wiadomości, dobrą i złą :ysz:
dobra, wujek Morris wypłacił nam trzynastkę :kasa:
zła, nie będzie czternastki, piętnastki, ani nawet szesnastki :(

joujoujou 06.07.2015 13:50

Oby siedemnastka była - ważne żeby ładna i cycata. :D

Jarson 06.07.2015 17:40

Cytat:

Napisany przez Zetoxa (Post 1329682)
mam dwie wiadomości, dobrą i złą :ysz:
dobra, wujek Morris wypłacił nam trzynastkę :kasa:
zła, nie będzie czternastki, piętnastki, ani nawet szesnastki :(

Oj niedobrze, niedobrze... W takim razie zamiast w wujku Morrisie może powinieneś zatrudnić się w Papamorisie - pamiętaj tylko, że wówczas mimo znacznie lepszych zarobków będziesz musiał pogodzić się ze świadomością, że żyjesz w kryzysie i zaciskając pasa :haha:

DarkSlide97 07.07.2015 17:29

Dzisiaj dostałem do brudnej łapy pierwsze uczciwie zarobione pieniądze :szczerb:

Okazało się, że plany się zmieniły i mamy czyścić okna na jakieś kamienicy.
Fajna robota choć na początku musiałem nauczyć sie chodzić po rusztowaniu bo co chwila myślałem że sie wywale :rotfl:
Potem już było za***iście :taktak: Dostałem płyn, szmaty i tyle, nikt mnie nie pilnował ani nie gadał co mam robić, z paroma osobami można było pogadać na luzie, po 3 godzinach zrobiliśmy sobie przerwę na kebaba :szczerb:
Czas jakoś bardzo szybko zleciał, nikt nie stał mi nad głową to myłem te okna aż nie były całkowicie domyte, potem jeszcze brat doszedł co coś na Rynku robił i zleciało.

Wbrew temu co mówicie o wiele lepiej niż w szkole :P I jeszcze coś się dostaje.

Jarson 07.07.2015 17:48

Bo widzisz, tu dochodzi jeszcze jeden czynnik - satysfakcja z dobrze wykonanej pracy :taktak:

To teraz wyobraź sobie, o ile ciekawiej może to wyglądać np. wtedy, kiedy kończysz studia inżynierskie, dostajesz dobrą pracę i do realizacji np. zlecenie wybudowania czegoś. Praca nieszablonowa, wciąż nowe wyzwania, pracujesz z ludźmi kierując nimi, spotykasz się z inwestorem, pokazując mu postępy itd. itp. - a jeszcze dostajesz za to naprawdę godziwe wynagrodzenie... Postępowanie jak inni nie musi dziś oznaczać nudnej pracy 8h dziennie 40h w tygodniu, której tak bardzo się boisz :>

mgit 07.07.2015 17:57

A jak inwestor rozmawia w innym języku niż ty - angielskiego inwestor nie zna. I przychodzi bardzo ładna pani tłumacz. A potem po rozmowie z inwestorem idziesz z ładną panią tłumacz na ... np. obiad to już całkiem wypas :D

DarkSlide97 07.07.2015 18:02

Chyba zapomniałeś że komuś składałem przysięgę... I żadne tłumaczki mnie nie interesują tylko Ta Jedyna :serdusz:

mgit 07.07.2015 18:12

Pani tłumaczce będzie przykro -> a taka ładna, wymiary odpowiednie aż się prosi o :jem:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:59.