![]() |
Miało w sumie pięciu bodajże.
Ostatnio była w Łodzi w firmie VTEC, która specjalizuje się tylko w Hondach. Wymienili uszczelkę pod pokrywą zaworów, przestała dymić na biało (czterech poprzednich jej nie zauważyło? A drugi wymieniał uszczelkę pod głowicą i pod kolektorem ssącym!), wyregulowali perfekcyjnie obroty - mam w granicach 800 na jałowym, ale nie mam w ogóle ssania na początku, ciekawe czy zimą nie będzie problemu. Na dodatek dopiero trzeci zauważył, że rozrząd był źle założony, ale już tego nie poprawiał, zrobił to czwarty. Tak to jest z tymi fachowcami. Ten czwarty, co poprawił rozrząd jest niby najlepszy w moim mieście (i jednocześnie najdroższy) i stanęło na tym, że po tygodniu nie potrafił jej zrobić, stwierdził, że to wina uszczelki pod głowicą, która była wymieniana u drugiego... poprawił tylko ten rozrząd i zawołał 80 zł. Straciłem nerwy, czas i kasę. Na szczęście po tym VTECu z Łodzi jakoś chodzi, ciekawe tylko jak długo... Jeszcze mi nie zgasła. Generalnie mam ją od 27. marca i od tamtego czasu działała w sumie około 3 tygodni... |
To w końcu co zrobiliście tym razem? Ilu już fachowców miało ją w swoich rękach? :)
|
Jechać w holowanym na lince bez wspomagania kiery i hamulców to katorga...
BTW. Honda na razie jeździ, wczoraj minął drugi dzień, dzisiaj kolejny. Jak wytrzyma dwa tygodnie to zaczynam świętować. |
Na lawecie, to żadna sztuka.
Na lince zaś - to wyczyn nie lada. W końcu to kawałek drogi. :spoko: :D |
@grzeniu
ale który ?? holowanie, lawetowanie czy na własnych kołach :hmm: :D |
w takim razie to bardzo pozytywny wyczyn :spoko:
|
to nie była laweta, to linka holownicza :sciana:
|
Na lawecie przecież to nic trudnego. ;)
|
miniak dał radę do Belgradu i z powrotem :jupi:
:piwo: |
po dluuugiej przeerwi w maratonach wczoraj przebieglem taki jeden z Bydgoszczy do Torunia
poprawiajac wynik zyciowy o kolejne 3 minuty :D |
Cytat:
|
Cytat:
Co ja bym mógł polecić na takie szalone pomysły... Mobil 1? :P |
Cytat:
|
...CO?
|
Weekend jest :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:15. |