![]() |
@Ed
Zmień z tyłu, a z przodu zostaw letnie ;) We Włodawie właśnie zaczął prószyć śnieg. Coś mu to słabo idzie, ale jakiś początek już jest :) Zabieram się za pieczenie serników :) |
Cytat:
Pozytywne jest to, że do niedawna świeciło słońce, a teraz zanosi się na śnieg - Święta, więc się nawet nie martwię tym, że nadal opon nie zmieniłem na zimowe...nauczony zeszłorocznym doświadczeniem, sam nie wiem czy zmieniać...? :blink: |
doszły odżywki z Wawy :)
dostałem gratisowe próbki i Shaker :jupi: |
:hmm:
nawet nie wiedzialem, ze facebook jest tez po polskiemu jak widac nie do konca :D |
Ilość załączników: 1
no i jak tu się połonczicz :>
|
zalozylem konto na facebook po wielu godzinach namawiania przez wspolpracownikow - niestety potwierdzily sie moje najgorsze oczekiwania - WCIAGA!
w pracy mielismy calkiem fajna impreze gwaizdkowa - krotka, ale dalo sie pobawic negocjacje placowe rozpoczete :P |
|
dostałem adapter do karty pamięci do telefonu :D
można zacząć zabawę. |
Cytat:
Za 6 z 16 totolotkowych zagrałem i mam kolejną trójkę :spoko: Niezła fala fartu :mruga: |
i zrobiłeś z tego sensowny użytek?
tzn np w sklepienarogu? :piwo: |
Wczoraj odebrałem wygraną w totka. :jupi: 16 złotych :D
Dzisiaj było lepiej. Zaparkowałem na Emilii Plater, idę do parkomatu obok, wrzucam kasę, a on nie chce brać. Sięgam do odbiornika kasy, i okazuje się, że mam więcej... :wow: Więc wrzucam jeszcze raz, zablokowała się złotówka, nauczony przez serwis, wciskam więc szybko, kilka razy, przycisk anuluj. Znowu wyleciało więcej, w sumie 7 zeta do przodu :D ale biletu nie da rady kupić. Idę do parkomatu przy Al. Jerozolimskich, wrzucam ostrożnie 50 groszy - zablokowało się... szybko kilka razy anuluj...wypada 50 groszy i złotówka... już miałem odejść... jeszcze kilka razy anuluj...wypadają dwie piątki :jupi: naciskałem jeszcze kilka razy z takim zaangażowaniem, że aż mnie palec boli :szczerb: ale już nic nie wyleciało... W sumie 18 złotych wygrałem w tę grę :spoko: Monety się lekko kleiły, podejrzewam, że jakieś cwaniaki wlewają z rana coś w te parkomaty, a ludzie spieszący się do pracy nie mają czasu się bawić. I nie wiedzą o szybkim naciskaniu anuluj... Widziałem bardzo dużo samochodów bez biletów. Udało mi się zapłacić za parkowanie dopiero w trzecim parkomacie...dzisiaj "wyparkowałem" w sumie 12 złotych, więc 6 do przodu :spoko: i 12 nie do tyłu ;) |
Ilość załączników: 1
|
daxian x788 :szczerb:
wynalazek :D |
szukalem - nie bylo
w sumie nie wiem po co, bo i tak nie uzywam :rotfl: |
Co ty nam tu pociskasz za wtyczki
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:27. |