Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Napisz coś pozytywnego! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/napisz-cos-pozytywnego-59572/)

Jarson 22.12.2012 10:24

DejaVu, ja tak patrzę na mapy pogodowe i wiesz, co w nich widzę? Że jak u mnie skończą się mrozy, nastąpią roztopy i do tego opady śniegu z deszczem, który jednak przejezdności dróg nie zaszkodzi, co najwyżej skuje je lodem. A u Ciebie wtedy będzie ciągle mróz, tylko mniejszy i dowali następną porcję śniegu do tego co jest :sciana:

grzeniu 22.12.2012 10:27

I wtedy by się przydał ten golf w wersji z pługiem.
A on akumulator wymontował...

M@X 22.12.2012 14:07

Swiateczne porzadki juz za mna!

:jupi:

ed hunter 22.12.2012 14:40

Karpie za mną, porządki świąteczne rozłożyły się w czasie, teraz tylko trochę ogarnąć i usunąć butelki po piwie i skórki po mandarynkach ze śmietnika przy kompie. :D

Przebrnąłem przez karpie, pamiętajcie dzieci, żeby wielkiego karpia skutecznie i bez wygłupów z młotkiem, skutecznie na dzwonka pokroić, potrzebny jest wielki nóż, naostrzony jak brzytwa, wtedy wszystko tnie. :D

//Trochę się strachu najadłem, bo jakby gdzieś mi się tam palec obślizgnął...

Muszę kupić jeszcze lepszy nóż i rękawiczkę zrobioną z nierdzewki jak kolczuga. :)

Jarson 22.12.2012 18:40

Świąteczne porządki z opóźnieniem podług planu, ale to norma. Za to przybiłem pięknie płytę pilśniową za regałem, co go wzmocniło. Następnie przykleiłem tam pilota regulacji głośności od głośników i poprowadziłem przy użyciu taśmy klejącej kabelki od głośników. Nareszcie będę miał porządek w kablach, drugi miesiąc się za to zabierałem :szczerb:

Idąc za ciosem podkleiłem ułamany port SATA w dysku znajomego (ułamał się sam plastik, blaszki były całe). Nie bardzo się to dało dokleić, więc zrobiłem podobny kształt z plastiku ze startera GSM, włożyłem do końcówki kabla sygnałowego SATA, następnie ten umieściłem w porcie dysku i skleiłem na stałe kropelką ;) Wszystko działa jak należy więc z czystym sumieniem mogę sobie za to policzyć piwo :jupi:

Zetoxa 22.12.2012 19:32

odkleiłem język od podniebienia k***a

Jarson 22.12.2012 22:10

Jest to jakiś plus... Pytanie tylko, po coś go tam wcześniej przyklejał?

M@X 22.12.2012 22:16

To Ty "Dumb and Dumber" nie widziales? :szczerb:

ed hunter 22.12.2012 23:11

Chyba koniec świata był. włączam TV a tam jakieś trupy ganiają żywych, mój kot nic nie słyszał o tym, jakby coś wiedział. to przyjdzie i powie. Na razie przyszedł, zapytałem kot? powiedział miał. OK

Prezesik 09.01.2013 10:03

Wczorajsza kontrola lekarska przebiegła wielce pomyślnie.
Leczenie przebiega szybciej niż się pan doktor spodziewał.
Rozpoczynam nowy etap - nauka truchtania :)
Kompletnie zapomniałem jak to się robi :D
Nie wiedziałem, że to takie trudne.
Niby wiem jak, ale jakoś nie działa :haha:
Za pół roku może być ostatnia operacja i powrót na boisko :jupi:

Zetoxa 09.01.2013 10:24

...czego Ci serdecznie wszyscy życzymy :spoko:

M@X 09.01.2013 10:32

Truchtajacy czlekoksztaltny?

k***a

Zetoxa 09.01.2013 10:34

wszystkie człowiekowate są przed nami,
nawet w truchtaniu :spoko:

Prezesik 09.01.2013 12:07

Właśnie tak :taktak:

M@X 09.01.2013 12:13

Ilość załączników: 1
Mam nowy, pozytywny zegar w kuchni...

:D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:43.