![]() |
Cytat:
|
Wróciłem z kręgli - nie jestem obolały - i byłem drugi na 8 osób - jak na dziś chyba starczy :piwo:
|
zyje:)
|
nic mi nie przychodzi do głowy :hmm:
i to jest chyba bardzo pozytywane || |
Ja dziś jadąc przez centrum Katowic stałem w korkach około 30 minut:jupi: zawsze przejazd zajmuje mi dużo wiecej ;)
|
mi wyglada jak zebranie jakiejs grupy u psychologa :D :D :D :D :D :D
|
Bardzo pozytywnie nastrajający temat - aż zapodałem sobie...
<Gorillaz-Clint Eastwood> "..I'm happy, I'm feelin' glad I've got sunshine in a bag I'm useless, but not for long My future is comin' on..." I kilka małych rzeczy, które ciesza: - od wczoraj mam neo 512 (w końcu dostępne) - pierwsze bo najświeższe (a po "kulawej" radiówce jest podjar) - kolosalne postępy w brydża przez ostatnie 2 miesiące - załapałem darmowy serwer z Php i MySQL, który się świetnie sprawuje - tam założyłem i zmodyfikowałem forum (byPrzemo) - namówiłem koleżankę z którą nie widziałem się od 3 lat na granie w MU Online (rekreacyjnie, nie wyczynowo, bo zżera czas) - czuje jakbyśmy się widzieli naprawdę - do tej pory wymieniłem tylko rzeczy związane z internetem... i wystarczy reszta jest już troche zbyt banalna :P Ps. Następny numer: <Dirty Vegas - Alive> :) |
... w niedziele na koncert :) koncerty to jedyne "miejsce" na świecie gdzie zapominam o problemach, bawiac sie i przeżywajac muzyke która lubie :)
i os sprawnie chodzi :) i hajs na browar jest :) <napisał bym bardziej optymistycznie i wiecej ale dzisiejszy dzień mnie do tego nie nastraja .. > i ŚWIETA IDĄ !!!! |
Cytat:
A coś pozytywnego - cóż ...jeszcze żyjem ;) , święta coraz bliżej, choć sam nie wiem jakie będą - ale liczę że jednak miłe - więc jak człowiek poszuka to ma jednak się z czego cieszyć :) No i niedługo będzie rok jak po raz pierwszy odwiedziłem to Forum :respect: I oprócz kilkumiesięcznej przerwy latem bywam tu dość regulanie - szczególnie ostatnio. A to mnie akurat cieszy !! ro29 |
Dziś przyjeżdża do mnie moje Kochanie, którą kocham ponad życie, zamierzamy ze sobą żyć długo i szczęśliwie... :)
Jeszcze nie mamy córki ani synka, ale... coś się będzie planować... :D |
mam córkę Julkę, wczoraj w przedszkolu walnęła w jajka pewnego Michała, który ją ciągnął za włosy, moja szkoła :*
|
Cytat:
Też mam córkę. Ma dwieście dwadzieścia osiem miesięcy, trzy tygodnie i pięć dni. Od października jest studentką pierwszego roku AR w Szczecinie.:) |
mam corke
jest slodka ma osiem miesiecy i tydzien :D od wczoraj ma jednego zeba :D |
W przyszłym tygodniu przeprowadzam się do mojego nowego mieszkania.
od wczoraj mam 8 rangę w PVP w World of Warcraft, ogólnie wszystko ok :) -edit- Właśnie załatwiłem duży kontrakt dla mojej firmy, ale... no cóż zarobi na tym prezes a nie ja ;) |
Idę z kumplem na bronka i będę go nawracał na Linuksa :D
Wieczorkiem mały zlot na forum Ktomaczas i spamowanie na całego :) Poza tym Guild Wars chodzi płynnie na moim kompie. Wczoraj miałem wykład z biznesu Europejskiego i babka też mówiła dużo na temat negatywnego nastawienia polaków do życia. Przytoczyła m. in. anegdotę że jadąc w polsce taksówką kierowca cały czas narzeka podczas gdy w takiej szwajcarii można z nim porozmawiać o sztuce itd. :) :piwo: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:55. |