![]() |
Cytat:
|
Po tym zakupie to i na jedno i na drugie mógłbym ponarzekać, ale to nie w tym temacie, bo to temat pozytywny, więc nie narzekam, choć mógłbym i to jest IMO bardzo pozytywne! :tak!:
Druga pozytywna sprawa: idę sobie zrobić pozytywnie pyszną kawę. :D |
Cytat:
na brak czasu i kasy chyba nie narzekasz? ;) i wiem jedno - jak bede mial w przyszlosci dylemat jakiego wybrac laptopa - spodziewaj sie, ze do Ciebie napisze :taktak: :) |
Udalo mi sie przekroczic granice 100 postow;). Niby nic ale czesciej jestem na smietniku a tam postow sie nie zlicza :D
|
A ja napisałem dziś pierwszą w życiu recenzję! :jupi:
http://forum.laptopy.info.pl/viewtopic.php?t=216 :czytaj: :D |
Cytat:
|
Cytat:
Raj się skończy.:) |
....skonczylem studia, mam pracę, nie mam rodziny (zony, dzieci - a wiek i czas na to pozwala) ale jest dobrze....ot takie rzeczy....pozytywne
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A swoją drogą to wczoraj wreszcie kupiłem nowy monitor. :) |
Wygrałem 6 w totka. Yeeeeaaaaahhhhhhhh!!!!
|
Cytat:
- dobrze, że nie stawy kolanowe - dobrze, że nie wieje jak w Irlandii nad oceanem - z tym, że do wszystkich nie Przesadzaj - tylko do przystojnych ;p - z bolącymi stawami kolanowymi można nie dojść do roboty a za robotę to zwykle płacą - lewaków trzeba mieć tak samo w dupie jak to czy CIA torturuje popapranych talibów - na zachodzie to dopiero mają pogodę do dupy - na Bliskim Wschodzie rosną dobre winogrona :P |
Cytat:
|
A ja się cieszę, że jest w końcu piątek - będę mógł odpocząć po testach i ogólnie od szkoły :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:12. |