![]() |
Byłem na "Różańcu do granic". Jak zobaczyłem frekwencję, szczęka mi opadła...
Udało mi się zaparkować w miarę niedaleko świątyni tylko ze względu na to, że niedawno padało i nikt nie odważył wjechać się na nieutwardzony kawałek ziemi przy brzegu skarpy ;) Masa ludzi z okolicy (wnosząc po rejestracjach aut), ale też mnóstwo z połowy Polski, a i perełki typu Łódź czy Gdańsk też się znalazły. Sam stanąłem sobie na placu nieco na uboczu, nieopodal też unikając tłumu modlił się Pospieszalski... Piękne doświadczenie no i rzeczywiście spore pozytywne zaskoczenie, że tyle osób uznało za wartościowe spędzenie w taki sposób sporej części sobotniego dnia. |
moherowy beret :jezyk:
|
Cytat:
|
ale Pospieszalski zerkał, czy jest filmowany :>
|
Bo Pospieszalski, to artysta estradowy. :>
|
Napisz coś pozytywnego!
Najstała wiekopomna chwila o godz. 8.30 dnia 8 października AD 2017 włączyli mi prąda!!!! [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
biegałem po ... ZOO we Wrocku
P.S. uprzedzam pytanie - nie, tygrys zaszył się w klatce :P |
Może słoń ci zrobił lewatywę?
|
tygrys na pewno uciekał przed treściową :spoko:
|
Cytat:
|
i dzieci po ciemku robił :>
|
Oj tam, oj tam - dziadek zapomniał za prąd zapłacić i zamieszanie się zrobiło.
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Tak nawiasem, to ciągle są wyłączenia prądu w dzień. Powoli usuwają awarie z np. powalonymi słupami, a do tego trzeba wyłączać zasilanie.
Znaczy nadal są gdzieś ludzie bez prądu - dowiedziałem się dziś w banku, gdzie nie dało się bez prądu zrobić przelewu i akurat była kobita z takiego przypadku. Ponoć jest kolejka z takimi przypadkami :O |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:53. |