Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Napisz coś pozytywnego! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/napisz-cos-pozytywnego-59572/)

grzeniu 22.07.2017 00:43

A co to jest, jak się nie jest na urlopie, a robić się nie chce?

Jarson 22.07.2017 00:49

Codzienność? :rotfl:

grzeniu 22.07.2017 00:53

k***a

ed hunter 22.07.2017 08:29

Nie pada i nie wieje, to nie jest codzienność! :wow:

DejaVu 02.08.2017 10:45

Po 11 latach niewoli u jednego skur..developera złożyłem dziś 14 dniowe wypowiedzenie :party: za porozumieniem stron uj nie chciał :ysz: teraz zaległy urlopik i wolność :D toast2moje zdrowie PANY :piwo:

Zetoxa 02.08.2017 11:15

idziesz w politykę :(
czy do innej korpo :>

DejaVu 02.08.2017 11:48

Jest oferta na magazyniera w składzie piwa :ysz: ciekawe czy dał bym radę :>

grzeniu 02.08.2017 12:53

To ciężki kawałek chleba. Wymaga żelaznej psychiki :D
Ale czasami da się w jakieś stłuczki rozpisać :spoko:

DejaVu 02.08.2017 17:15

Ilość załączników: 2
Kurde qurwicy można dostać k***a telefony się dziś urywają :sciana: coś im nie pasuje że niewolnik powiedział dość :> robiłem teraz tarasy ,zostało jeszcze 11 a terminy gonią - jutro mam być na jakiejś rozmowie dyrektor :telefon: ja mu na to że po co rozmawiać jak i tak nie będę robił :nie: zdziwiony był że wziąłem urlop :haha: I teraz takie pytanko - czy jak jestem na wypowiedzeniu to pracodawca może mnie cofnąć z urlopu ???

joujoujou 02.08.2017 17:25

O ile wiem, jedyne co może, to Ci skoczyć. :mruga:

ed hunter 03.08.2017 01:47

Przyjeżdżaj do mnie zrobić taki taras, tylko z 50 razy mniejszy. :D

DejaVu 03.08.2017 05:39

Sam se zrób :jezyk: robota bardzo prosta - z narzędzi jakaś wkrętarka , piła i pojechał :spoko:

misiozol 03.08.2017 11:31

Cytat:

Napisany przez DejaVu (Post 1388117)
Kurde qurwicy można dostać k***a telefony się dziś urywają :sciana: coś im nie pasuje że niewolnik powiedział dość :> robiłem teraz tarasy ,zostało jeszcze 11 a terminy gonią - jutro mam być na jakiejś rozmowie dyrektor :telefon: ja mu na to że po co rozmawiać jak i tak nie będę robił :nie: zdziwiony był że wziąłem urlop :haha: I teraz takie pytanko - czy jak jestem na wypowiedzeniu to pracodawca może mnie cofnąć z urlopu ???

Trza bylo gadac ze masz dosc bo nie jestes niewolnik ;) jesli cie cenia sami zaproponuja podwyzke :taktak:

- Deckard - 03.08.2017 12:25

Teraz jest tak na rynku pracy ,że jesli jestes fachura i sie nie opierniczasz to musza kase dac

DejaVu 03.08.2017 14:14

Kasa to nie wszystko :P oczywiście jest ważna ,ale liczą się też inne sprawy typu: atmosfera w pracy , warunki socjalne itd. a tu miałem 12/h praca niby 40h tygodniowo ale faktycznie to po 9h +soboty , oczywiście płacone jako stawka godzinowa , a więc za taką sobotę (6X12) wychodziło 72zł k***a ja oczywiście na początku pracowałem , a jak wyrobiłem sobie renomę i wiedziałem że mnie nie zwolnią to w soboty nie chodziłem a ostatnio od 4miesięcy robiłem też tylko po 8h czyli za 160hmiałem te 1920zł :> ale miałem to w doopie :taktak: Warunki socjalne do dupy , żeby się umyć to pod betoniarką , szafkę ubraniową miałem ,ale w baraku zagęszczenie takie że w kryminale mają lepiej . Ciuchy dawali (zimowe już od 3lat nie) ale tylko chyba dlatego że było logo firmy na plecach a więc reklama :D za pranie nie płacili , żadnych posiłków regeneracyjnych zimą , latem jak o wodę się nie upomniałeś to też nie! Dlatego też wolałem się zwolnić co mi z tej złotówki czy dwóch więcej jak ta sama chujnia :ysz: Najlepsze jednak było to że dwa lata temu zrobiłem grupę inwalidzką , stopień lekki stwierdzono u mnie niedosłuch :( firma za 3 grupę z PROFON ma zwrotu ok. 500zł więc przy moich zarobkach mają fachowca za najniższą krajową , a ja z tego nic nie miałem , mimo że mogę pracować tylko do 3m to robiłem na wysokości - oczywiście zmusić mnie do tego nie mogli ale robiłem. Ale to już przeszłość :) dziś byłem na rozmowie o pracę , jak we wtorek lekarz podbije mi badania , to będę pracował 15min. od domu w firmie Plastimet co to okna plastikowe robi ;) nie pytałem za ile , ale mam stać przy jakiejś skomputeryzowanej maszynie co zgrzewa profile , a moja robota ma polegać na patrzeniu czy dobrze zgrzewa :ysz: trochę się boję ślepy nie jestem tylko głuchy :fiu: ale nie wiem czy podołam.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:56.