![]() |
U mnie cały dzień chłodno i nie przestaje padać.
Przedwczoraj między Radomiem a Piotrkowem Trybunalskim złapała nas taka burza, że nie dało się jechać szybciej niż 60. Wczoraj wracając to samo było 50 km dalej na wschód, może tylko dużo mniej grzmiało. A dziś mam to samo na miejscu u siebie :sciana: |
dziś wieczorem widziałem na chodniku da-a-a-wno nie widziane dżdżownice :spoko:
jak one przeżyły tę suszę, biedulki :( |
U mnie nie padało, nie pada i nie będzie padać
Tak przynajmniej twierdzi krecik, ale wygląda że może mieć rację k***a |
U mnie padało do godziny 16 :ysz: w planach miałem ryby , a poszedłem na grzyby :sciana:
|
Wstyd, wstyd! Padać w sobotę o tej godzinie? Wstyd!
|
Garitor ma rację, właśnie wróciłem na stancję, gdzie byłem nie muszę tłumaczyć :P
|
stancje znaczy dom? Nikt nie każe CI się tłumaczyć, robisz to co uważasz za stosowne tylko potem nie płacz i nie wylewaj żalu że CI się źle ułożyły, bo byłeś świadom swojej decyzji... Kiedy szkole opuszczasz xd?
|
Konkretne kroki podejmę za tydzień, kiedy będę miał już 18 lat :D
Prawdopodobnie tak jak poprzednio - na marzec, dyskutujemy z Monią jeszcze o tym, dlatego nic jeszcze nie jest do końca pewne ;) |
ej to nie lepiej już do końca szkoły poczekać? Ja myślałem że swój misterny plan wprowadzasz z dniem 18 urodzin, ewentualnie jak wytrzeźwiejesz...
|
W sumie na urodziny trochę dostanę, więc można obrać cel i jechać tuż po... wtedy od razu tam, gdzie cieplej :D
|
Syria?
|
Cytat:
|
Niech jedzie do Bangladeszu, tam jest bardzo ciepło.
|
Zamowilem dzis "trzech kroli" ;-)
https://propaganda24h.pl/pl/p/JACK-D...OX-3x0%2C7L/36 Konsumpcja jak tylko przyjda. We wlasciwej kolejnosci :taktak: |
Eee a jaka jest wlasciwa kolejnosc ?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:16. |