![]() |
Jak wszystko pojdzie po mojej mysli to w piatek mega biba u kumpla ;-D.
|
Dokupilem 0,5gb ramu - teraz mam lacznie 1gb i... bylo warto :D a bynajmniej nie chodzi mi o gry tylko o sam system. Najlepsze w tym to ze to spontaniczna decyzja byla - bylem w zaprzyjaznionym komputerowym nie majac przy sobie gotowki wiec nagle mnie cos trafilo - wyciagnolem karte poprosilem kostke ramu i sru :D Do tego aby uczcic sam fakt kupilem 2 plynne chleby w monopolowym zaraz obok komputerowego (wchodzi sie do nich wspolnym wejsciem) :D
|
ciapek zagadał pogadaliśmy spoko user i nawet moje strony zna:D
|
żeby się żyło, żeby się wiodło, żeby się chciało i żeby się mogło
|
Nowy limit w Neo :jupi:
|
pora isc do domu:D
|
Cytat:
|
Cytat:
a w week teraz ja jade:),+ to ze zawozi mnie kolega z pracy:) wiec zaoszczedze:) edit do pracy ide dopiero w poniedzialek na 16:):jupi: |
:piwo: <----------- napisalem cos pozytywnego ;)
|
dzi***347; ostatni dzie***324; w pracy przed d***322;ugim weekendem - 5 dni urlopu :jupi: :jupi:
|
Przed chwila mialem wyjatkowo upierdliwego klienta i w nagrode udalo mi sie wcisnac mu wszystko co najdrozsze :D || || ||
|
Cytat:
|
No mam nadziej***281;, ***380;e nie.. :>
Ale to porz***261;dna si***322;ownia, ostatnio by***322; karnet miesi***281;czny, a wcze***347;niej, jak te***380; co***347; wygra***322;em, kupony do szko***322;y j***281;zyka angielskiego. Najch***281;tniej widzia***322;bym ten karnet :) |
Cytat:
|
Zdoby***322;em wczoraj pierwsze miejsce w konkursie na wyciskanie na si***322;owni :)
Ciekawe, jakie b***281;d***261; nagrody ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:16. |