![]() |
Cytat:
Czasem nie wiadomo też, czy to kabelek jest dead, czy na przykład router, switch czy radio, co tam jest podpięte. W takim wypadku tester też się sprawdza. Sprawdzanie, która dokładnie żyła jest uszkodzona, również moim zdaniem nie ma wielkiego sensu. Jeśli jest którakolwiek, to i tak szukamy uszkodzenia kabla lub go wywalamy i kładziemy nowy. Tak samo sprawdzanie parzystości - przecież to widać gołym okiem. |
To jak pan jesteś instalator, to normalne, że tester potrzebny, ale w domu po co?
|
dla lepszego samopoczucia.
|
To tak, jak alkomat.
W pracy owszem bywa używany, ale w domu po co? :D |
Cytat:
Cytat:
Przy okazji - przypomniałeś mi rozmowę sprzed dwóch dni. Kupiłem trzy butelki spirytusu salicylowego na firmę, a znajomy powiedział, że prawdziwy lepszy. No ja przecież wiem, że lepszy, ale pracownicy też wiedzą :haha: A żeby nie było wątpliwości - ten człowiek w swojej firmie ma alkomat, a jakże :taktak: |
Cytat:
|
To się wkopie szybciej niż myśli, bo "domowe alkomaty" to gówno nic nie warte.
|
On sobie kupił jakiś profesjonalny, niby polecany przez sprzedawcę że najlepszy w tej cenie... Grunt że nawet jak wychodzi 0.2 to czeka aż będą same zera i dopiero jedzie.
|
Zawsze jest jakiś najlepszy produkt w danej cenie. Z dwóch samochodów za tysiąc złotych jeden będzie lepszy.
Problem w tym, że alkomat ma być miarodajny, a to już poziom mniej więcej taki, jak cena każdego ze wzmiankowanych aut. |
Ilość załączników: 1
Pozytywnie Irlandczyk z północy o włos od tragedii.
http://www.independent.ie/irish-news...-30763222.html Załącznik 68213 |
O kurde, nie posłużyła by mu ta klepka w mózgu.
Lubię ten brytolski sposób podawania niusów, niby spokojnie i rzeczowo. :D |
O włos od włosów...
Kupiłem w Lidlu ekspres do kawy. Nie starczyło mi odwagi zrobić jak misiozol i wydać pół wypłaty na jakiś produkt premium, ale w porównaniu z parzeniem w filiżance i tak jest o niebo lepiej :D |
Hehe to zapraszam cie na kawe do siebie ;) na kawe z produktu premium np taka kawa late o smaku irish cream ze swiezo zmielonych ziaren ;) , swoja droga niezle zarabiasz jak cie stac na express za prawie 2k euro za 2 tygodnowki nie ma tam etatow u ciebie polska ladny kraj :)
Załącznik 68217 |
Widziałem ten wynalazek w Lidlu, nawet, nawet.
Ten irisz bełt coś słabo wygląda. |
Edu wszystko slabo wyglada w porownaniu z cyrdem ktory dujesz :P
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:48. |