![]() |
Co zrobi Ed Twardziel, jak mu poświecisz jego latarką między oczy?
|
Odbije się od oczu jako palący żywcem laser. :taktak:
|
I ma czerwone oczy jak terminator po zabawie skalpelem przed lustrem :taktak:
|
Chyba bym jakieś cycki obejrzał.
|
A lustro w domu masz? xD
|
Słuchałem sobie muzyki dość głośno nagle słysze trzask i muzyka się wyłącza.
Okazało się że głośnik pod wpływem drgań spadł sobie z szafki i sam się odłączył od wieży :rotfl: Na szczęście wszystko działa. |
Spadł na głowę i to jest pozytywne? Przyklej go xD
|
Nie, na biurko i złamał długopis :P On jest trochę za długi na tę szafkę ale inaczej nie mam jak ich zamontować bo jak są na szafce obok wieży to źle słychać (nie na cały pokój).
|
Taa... rodzice tez musza podziwiac twoje klimaty razem z sasiadami :D
|
Do ściany przekręć, albo półkę zawieś i na niej go połóż, drgania będą przenoszone na ścianę xD
Cytat:
|
Z tym nie ma problemu bo mieszkam w domu i nawet jak puszczę muzykę bardzo głośno to u sąsiada ledwo słychać. Zresztą muzykę puszczam głośno tylko jak mnie "napadnie" bo jestem przeszczęśliwy/strasznie smutny. W tym przypadku to pierwsze :D
Gorzej jak zacznę śpiewać do tej muzyki :haha: revolver0 teraz przenoszone są na wszystko i trzeszczy przy basach na dole, temu słucham z DBB max na 2 :] |
A śpiewasz na trzeźwo?
|
W takich chwilach to raczej nie jestem pijany ale trzeźwy też nie jestem :)
Chodzi o stan od "życie jest piękne" do "życie nie ma sensu". Takie coś :] |
A już myślałem, że na trzeźwo domowników torturujesz xD
|
Ilość załączników: 3
Dziś wracając z Wawy sprawdziłem z ciekawości w nawigacji i okazało się, że prawie nie nadrobię drogi, jeśli pojadę przez Jeruzal i Latowicz. Dla niezorientowanych - m.ni. tam kręcą Ranczo :]
Zajechałem już po północy, a nie miałem nawet aparatu, w związku z czym nie miałem jak wykonać choć trochę użytecznych fotek, ale coś tak jednak uchwyciłem: Załącznik 67685 Załącznik 67686 Nie mogłem sobie odpuścić i siadłem zadowolony na chwilę na ławeczce pod sklepem. Co interesujące, kiedyś na jakiejś stronie (nie jestem pewien, czy aby nie w usłudze StreetView) widziałem, że sklep Więcławskiej to po prostu zwykły sklep, o zupełnie innej nazwie, natomiast teraz była tabliczka jak należy: Załącznik 67687 Czyżby jeszcze niedawno coś kręcili? Od razu dodam, że ostatnia seria była dość nudnawa, ale serial jako taki bardzo lubię i aż się dziwię, że nigdy wcześniej mnie tam nie zaniosło. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:01. |