![]() |
Dobra wiadomość: Wódka w lodówce ^^
|
nowa umowa z kablowka i z ok 50 kanalow zrobilo sie nagle kilkaset (nie wiem po co) i z 1Mbps jest 4 (to juz wiem po co :D )
|
benzyna staniała o 2 gr.
|
Gdzie???
Bo na pewno nie u mnie ;P Coś pozytywnego... ide się napić :D |
Benzyny? :O
|
Tak bo staniała i trzeba korzystać :D
|
"grillowalem" przez prawie dobe :D zajefajnie bylo
w zyciu tego nie zapomne :D |
Grillowanie przez dobe?
To duzo wutki byc musialo. I na grillu kórczaki. Rzułte. |
o dziwno alku przelalo sie mniej, niz myslalem
nawet wszyscy trzezwi bylosmy ot, po prostu niezapomniene to bylo, eh... sa takie momenty, ktorymi sie zyje ;) |
Zagotowałem silnik w Cinquecento. Spieszyło mi się z Włodawy do Lublina, a że samochód był zajęty, to pożyczyłem Fiata - po sześćdziesięciu kilometrach zaczął zasysać wodę do silnika, na finiszu na skrzyżowaniach tylko obracałem się dookoła, czy radiowozu żadnego nie ma - tyle pary z rury wydechowej się wydostawało :D
Pozytyw, bo zawsze to coś ciekawego - holowanie samochodu przez pół województwa, a teraz jeszcze wymiana uszczelki pod głowicą (a co, sam się tym zajmę, o ile nie trzeba będzie szlifować głowicy) ;) |
Samochód na wodę! :jupi:
|
Całą drogę powrotną przejechał z wyłączonym silnikiem, a przyspieszał lepiej niż zwykle na włączonym - chyba więc na wodę :taktak:
|
Jak coś to pisz :D pomogę mentalnie w wymianie bo to dość proste :D
Głowice daj do sprawdzenia bo może się wykrzywiła :D i nawet jak dasz nową uszczelkę to i tak dalej może wodę wciągać . |
Chyba będzie trzeba na wszelki wypadek. No i ciekawe co jeszcze "wyskoczy" (bo przecież zawsze coś musi) przy okazji tej naprawy :D
|
Zobacz w jakim stanie jest rozrząd, wymiana oleju wraz z płynem chłodniczym ...
Zobacz czy masz czym hamować... bo to się czasami przydaje. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:34. |