![]() |
Tak, zaraz łańcuchy, może od razu pejcze? :bicz:
|
Dziewczyna mnie do ksera zaprosiła :S
|
sex będziecie kserować k***a
|
Cytat:
|
Jak dobrze pójdzie to za kilka dni Neo 2mb --> 20mb :)
|
Zwiniesz nam pół internetu, a tym to forum :sciana:
Drugie pół internetu zwija już Rycho k***a Ja ze swoim 1Mb nie wbiję się nawet na onet... |
UPC od kilku dni proponuje.. 120mb :>
Tu można zobaczyć, jak to fajnie (teoretycznie) działa :szczerb: http://www.upc.pl/internet/poznaj-in...nie-predkosci/ (proponuję wersję 100mb - najlepiej wygląda) |
Moja Netia 4 Mb chodzi z szybkością 3 Mb, nie jest źle. :]
|
Ja mam 2 i faktycznie czasami bywa to już mało (nie, żeby się z tym żyć nie da, ale często brakuje trochę więcej), ale 5-10 wystarczyłoby mi w zupełności. Ale między 10 i 20 jest.. 5 zł różnicy miesięcznie (umowa na rok). Niech już więc będzie trochę luksusu ;) (zakładając oczywiście, że będzie się dało bez żadnych problemów założyć..)
|
Ja mam teraz 20 Mb i jest szybko... tak se myśle jak zaj*biscie musi być przy 120 Mb :D
|
Podejrzewam, że to jest już poziom, przy którym z większości serwerów nie da się pobierać plików przy maksymalnej prędkości - myślę więc, że w rzeczywistości średnia wydajność wzrosłaby dwa, może trzy razy i tyle ;)
|
Miałem coś pozytywnego napisać, ale dziewczyna ściągnęła fartuch i czapkę. Czar prysł w oka mgnieniu, a tak dobrze się dziewczę zapowiadało.
|
Trzeba było najpierw wina... że człowiek musi uczyć wszystkiego tych młodych komunistów, a oni i tak to przeciwko człowiekowi użyją...
|
Cytat:
Tak bywa :( |
:haha: chyba nie chce wiedziec co zobaczyles ;p
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:51. |