![]() |
Pozytywne jest to, że dużo z tego co podłe już w życiu widziałem, czego nie widziałem, nie chcę widzieć.
|
...czego nie chcesz widzieć - i tak zobaczysz, w telewizji najprędzej.
|
Jednak, na przykład, prawdziwy trup w telewizji wrażenia nie powoduje, a na ulicy paskudne...
|
Pozytywnie zamieniłem kineskopowy telewizor na LCD 32" LG. Najpozytywniejsze w tym wszystkim jest to, że w Media Markt bywają czasem promocyjne ceny, nie pierwszy raz mi się to zdarzyło. Zapłacono 999 zł :spoko:
|
Pięknie ;) Ale chyba nie aż tak pięknie, że za model Full HD? :hmm:
|
No właśnie aż tak pięknie, jest to Full HD :spoko:
|
No to cena rzeczywiście korzystna :) U mnie też jeszcze (obok nowoczesnego monitora Full HD) stoi telewizor kineskopowy, chyba trzeba by się już zacząć zastanawiać nad modernizacją wystroju pokoju, skoro pojawiają się takie okazje...
|
Ano pojawiają się okazje. Nie dość, że fajna cena to jak się okazuje można w nim odblokować odtwarzanie divx z pendrive'a :)
Pewnie postałby jeszcze ten kineskopowy, bo w pełni sprawny, ale ta cena przekonała do zakupu :spoko: |
Pozytywnie zmienilem iPhone'a na nowszy model - czworeczka juz u mnie :-)!
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
:glaszcze:
:sciana: |
Czwórka?? Jak za miesiąc - dwa ma wyjść "5".. No wstyd wręcz.. wstyd...
|
Taaa... I nim spadnie do normalnej ceny (~2K PLN) znowu minie rok ;-)...
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Nie stać Ciem, to nie kupuj! k***a
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:14. |