![]() |
Komus tu sie czerwony lakier do paznokci skonczyl :szczerb:
|
siedzę w domku na zwolnieniu lekarskim, dziś za mnie pracował mój Szef......., myślałam że mnie udusi jak mnie zobaczył, ale na szczęście kazał mi tylko dbać o siebie i meldować co poniedziałek jak się czuję i czy dzidziuś rośnie:)
|
Ogoliłem się :)
Zimno bez brody :( |
Bez brody?
Jak to tak...? :nie: |
Cytat:
Taka moja świecka tradycja :( |
To teraz jesteś wreszcie kompletnym giejem :sciana:
Musisz się golić raz na tydzień (jak ja), to jeszcze jakoś ujdzie... |
Muszę się golić co wieczór :)
Taki wymóg małżonki. |
Ja też się ostatnio golę, nie tak jak Grzeniu, tylko dzień w dzień... Na dłuższą metę wygodne :)
|
Stało się...
Zostałem ojcem magistra/magisterki ?:sciana: |
:jupi:
|
To w którym temacie stawiasz?
|
Kobiety powinny uczyć się gotowania, szydełkowania, dobrych manier i jak uczynić mężczyźnie przyjemność. Jak widzisz Panie Rycho, nawet w języku nie ma określeń na takie ekstrawagancje jak magisterium kobiet. George Sand żeś Pan na własnej piersi wyhodował. Oddaj Pan temu Lipponenowi, niech się martwi :D
|
Ilość załączników: 2
Cytat:
Cytat:
Namawiają ją na doktorat...:'( |
Źle się panowie ten humanitaryzm skończy...
Anthropos to mężczyzna, a nie jakaś białogłowa, wampirzyca... A kto tego nie widzi, powiadam wam, temu Wąż łuską swą oczy pokrył i na zgubę wiedzie! I choćbyś jeden z drugim miał dar prorokowania i znał wszystkie tajemnice i posiadał wszelką wiedzę i wszelkie możliwe bogactwo a ciało swe wystawił na spalenie i rozdał na jałmużnę majętność swoją, to dopóki łuski Węża nie zobaczysz będziesz jak miedź brzęcząca albo cymbał brzmiący! |
Cytat:
Mam takiego jednego doktora w domu, a jak się źle czuję i tak muszę zasuwać do lekarza... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:28. |