![]() |
O kurnaolek :O
To co oni ci wycięli? :D |
Właśnie nic mi nie wycięli - naprawili mi tylko przepuklinę.
|
Jesteś pewien, że nic? Sprawdź no dokładnie :rotfl:
|
Cytat:
Brzmi zabawnie , ale z autopsji wiem ze tak wcale nie jest jak cie zdrowo pociachaja ;) |
Ja bym na twoim miejscu wcale nie wstawał. :>
|
W łóżku niewygodnie mi z laptopa korzystać.
A poza tym (biorąc pod uwagę włażenie/wyłażenie jw.) to pójście na siku byłoby gehenną. No i najważniejsze - MUSZĘ się ruszać nawet więcej niż zwykle by uniknąć zakrzepów - bo to z kolei jest groźne dla życia. |
Dostałeś zastrzyki przeciwzakrzepowe, żeby sobie robić?
|
Cytat:
identyczna technika, dopuki nie zadziała ketonal :spoko: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Lekka robota, więc mogłem się wziąć - jeden z zewnętrznych dysków od kilku tygodni nie chciał działać. Backup wprawdzie zrobiony, ale jeden z plików krótko przez awarią był aktualizowany, więc zależało mi na nim. Nic wielkiego co prawda, ale wygodniej, bo odzyskując go miałbym wszystko na tacy i nie musiałbym od nowa szukać po necie.
1. Rozprucie "niewidocznego" WD MyBooka. 2. Rozprucie wadliwego Seagate'a (musiałem połamać nierozbieralne zatrzaski - straszne dziadostwo). 3. Przełożenie WD do resztek obudowy Seagate. 4. Pełen sukces! Plik odzyskany. |
Szkoda, że fotek nie wrzuciłeś.
|
Fotek czego? Połamanej obudowy?
Da się zrobić, ale nie dzisiaj, bo już za ciemno troszkę na zdjęcia. :) |
Demontażu i montażu i tych zaczepów gdzie są i jak wyglądają.
|
Ilość załączników: 3
Jutro.
Już jest jutro. Załącznik 67787 Załącznik 67788 Wewnątrz g*wnianego plastiku jest całkiem znośne, blaszane pudełeczko. Załącznik 67789 Będzie służyć jako docelowa obudowa. :D S.M.A.R.T. za chwilę tutaj. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:18. |