![]() |
Za dużo, nie czytam.
:D |
Już tłumaczę. Ci od pogody mnie oszukali. Mówili, że będzie ciepło a nie jest.
|
Cytat:
:spoko: |
Weekend!
|
Potrafią pozytywnie nastawić różne proste rzeczy, ja sobie na bazarze pod Uniwersamem kupiłem "polarowe" rękawiczki za 12 zeta, grube, ciepłe, dobrze zrobione, wytargowałem na dychę. :szczerb:
|
Dzisiaj była sytuacja która mnie szczerze mówiąc rozwaliła.
Jadę sobie autobusem, wszystko OK, autobus przejeżdża przez wieś i nagle kierowca się zatrzymuje. Myślę po co, skoro tu nie ma przystanku. Zepsuło się coś w autobusie? Widzę kierowcę, wychodzi i... idzie do sklepu pod którym się zatrzymał, po kilku minutach wraca z siatą pełną zakupów :D Niezły, pierwszy raz się z takim przypadkiem spotkałem. :haha: |
Dobrze, że nie kupił siaty % do spożycia po drodze, bo i tak bywa.
|
W jednym filmie (polskim) widziałem kierowcę który kierował PKSem i popijał sobie piwo podczas jazdy :P
|
No i co w ty dziwnego...
Ja jak jeszcze samochodu nie miałem i jeździłem busem: był kierowca na***any - jechał jak wariat - pobił rekord trasy - normalnie pokonanie takiej trasy zajmuje 20 minut - on pokonał ją w 10 minut. Jak wchodził w zakręt to aż się ludzie poobijali ... i wypadli z siedzeń ... To dopiero pozytywne - klienci nie byli wyrozumiali - w sensie jakaś kobiecina wredna zadzwoniła na glinę - zatrzymali go na ostatnim przystanku :D |
Wracałem kiedyś do domu późnym wieczorem miejskim, którego kierowca zasypiał. Były całkiem niezłe emocje - chyba połowa pasażerów zastanawiała się kiedy się rozbijemy za każdym razem, kiedy autobus zaczynał zjeżdżać powoli na przeciwległy pas...
|
Alkoholizm, to bardzo demokratyczna choroba, nie zna też stanu posiadania, wykształcenia, zawodu, płci...
|
Pozytywnie wybrałem się na zakupy do Północnej.
Mniej pozytywnie wydałem 400 funtów. Bardziej pozytywnie kupiłem kilka kartonów smacznego browara. :D |
Sie nie tłumacz sie browarami, gadaj ile par butów? :>
|
Jedna. Za 14. :P
|
Daj popaczeć! :ja_chce: :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:53. |