![]() |
Właśnie uporządkowałem płytki. Nawet nie wiedziałem że mam w nich taki burdel Zakupiłem ostatnio pakę płyt DL 8,5GB i wszelkie mniejsze dane z CD pozrzucałem na DVD DL (np. gry kilka części na osobnych płytkach teraz jest są na jednej wszystkie - oszczędnosć miejsca). Teraz mi zostało ok. 30 płytek niepotrzebnych już I nie wiem co z nimi zrobić ???
Chce ktoś? :P |
Sprzedaj na olx
|
"Kopie zapasowe" mam sprzedawać? Nie są nic warte :haha:
|
Ludzie wszystko kupią... ostatnio pewna firma a..n sprzedawała kupę w pudełku (w czarny piątek) i co dziwne odnotowała rekordową sprzedaż
|
Jest taka firma co od lat sprzedaje kupę w pudełku - i za każdym razem gdy na rynek wprowadza nową kupę, osiąga rekordy sprzedaży. :mruga:
Cytat:
Nic rewelacyjnego, ba, nic markowego nawet. Po prostu mi się spodobały to kupiłem. :] No chyba że wolisz żebym te browary pokazał, to to bym zrozumiał. :taktak: |
W temacie tekstyliów - dostałem dziś od rodziców kurtkę, nie wiem czy na Mikołaja, czy na co, ale podoba mi się bardzo :] Mam co prawda zimową Anapurnę, której ta nowa nie jest w stanie przebić jeśli chodzi o ochronę przed zimnem - ale to raczej nic dziwnego, a za to pasuje na bardziej oficjalne okazje.
Ponadto kupiłem dwie koszule - czarną zwykłą i białą niezwykłą (czytaj: taką porządną, podoba mi się jak cholera). Do pełni szczęścia brakuje mi jeszcze płaskiego brzucha, który współgrałby z tymi koszulami :haha: Niestety do tego trzeba by już nieco większego wysiłku, a ostatnio pod względem własnego zdrowia odrobinę się zaniedbuję :sciana: |
na liposukcje się zapisz xD Mały wysiłek tylko trochę $$$ pójdzie xD.
|
Chyba na operacyjne zmniejszanie żołądka :D
|
A gdzie wtedy się piwo by zmieściło?
|
No właśnie - nie można mieć wszystkiego...
|
Majac do wyboru plaski brzuch i pokoj na swiecie wybieram piwo.
|
Naprawiłem sobie słuchawki Philips SHP 2000, oderwał się kabelek, nie mam pojęcia jak to możliwe....
|
Też nie mam pojęcia jak to możliwe, że naprawiłeś. :P
|
Normalnie, lutownicą. :)
A słuchawki naprawdę dobre :spoko: |
Nie wiem, nie jadłem.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:17. |