![]() |
Cytat:
Typowo polskie pytanie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Pierwszy rozdzial rozklada na lopatki - zwlaszcza opowiesc o Bogatynii i przytyk o Polakach w lazience :-P...
|
Czytanie Clarksona to jedna z nielicznych okoliczności, kiedy potrafię parsknąć śmiechem będąc sam - zwykle tego nie robię, bo po co skoro nikt nie słyszy :D A kiedy się czyta, że w międzyczasie niewidzialna chmura pyłu dotarła już do Pragi, to trudno się nie roześmiać ;)
Kiedyś wydawało mi się, że w tym stylu można napisać może z dziesięć felietonów i kolejne muszą stać się nudne. Nic bardziej mylnego :) |
To zalezy od interpretacji tegoz stylu. Kiedys robil to rownie fajnie Pawel Musialowski aka Mr Jedi w CD-Action (nie wiem czy nadal to uskutecznia, gdyz lekture odstawilem), a dzis nieudolnie probuje realizowac niejaki Ogrodnik January...
|
Cytat:
|
Dzisiaj rozmawialiśmy po lekcjach. Powiedziała że ostatnio nie radzi sobie bo dużo nauki jest a od niej rodzice wymagają żeby miała najlepsze oceny. I jak tak gadaliśmy to powiedziała że to dobrze że się poznaliśmy i może na mnie polegać bo zawsze Jej wysłucham i doradzę.
Nie powiem, to było bardzo miłe :taktak: |
Cytat:
|
Cytat:
|
No uczyć to wiadomo bo po to jest szkoła ale żeby ze wszystkiego miała najlepsze oceny? To się tak nie da zwłaszcza z przedmiotu którego się nie lubi.
|
Cytat:
Przedmiotów w szkole lubić nie trzeba... wystarczy je umieć :taktak: |
Cytat:
|
mgit niektórych się nie rozumie, ja np. nie rozumiem matematyki, mam wystarczające oceny (2,3) i tyle. Rodzice wiedzą że nie jestem asem z przedmiotów ścisłych i dopóki nie ma zagrożenia to nie "czepiają" się i więcej nie wymagają. A u Niej nawet jak ma trójki to za mało, musi być 5(tak mi mówiła).
|
Odebrałem na poczcie bardzo ładne zdjęcia. Pięknie wyszedłem. Auto i tablica rejestracyjna też :) +26km/h. 4 punkty i 200PLN.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:16. |