![]() |
GTX 560Ti... Ty to masz dobrze :D
@M@X http://allegro.pl/iphone-4-16gb-okaz...053353429.html Może dorwiesz w dobrej cenie, te wersje po 500 zł chodzą :D |
też taką możesz sobie kupić xD tylko nie wiem czy jest jakaś przejściówka pod agp...
|
Jest , nazywa sie nowe MOBO lol2
|
Ja mam płytę z PCI-E przecież więc wejdzie... Tylko po co skoro i tak sprzedaję kompa?
|
źle robisz xD
|
Jak będę się szlajał po świecie to na co mi komputer? :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ale kupisz za 80 puścisz za 400/500... Czysty biznes :]
|
Ty naprawde wierzysz ze da sie kupic iPhone'a za 80 PLN? Pierwsza generacja (osmioletni telefon!) w niezlym stanie chodzi za 150-200.
|
To jest BCM. Jak wylicytujesz za 80 zł to ma Ci sprzedać za 80 zł niezależnie ile on jest warty :taktak:
|
Cytat:
Kiedyś było, że jacht ktoś kupił za grosze... nadal się chyba sądzą :haha: |
Już tak kupiłem jeden przedmiot i nikt problemów nie robił... Jak sie wystawia BCM to niech się liczy z tym że może za grosze sprzedać, mógł dać minimalną :>
|
Dark, ale jak kupisz przedmiot wart 1000 złoty za 100 to ok, a jakbyś miał sprzedać coś co jest wartę 100000zł za 10 złoty?
|
Dark, witamy w rzeczywistosci. Wystawia sie BCM by przyciagnac sepow i kombinatorow ktorzy odslonami popularyzuja aukcje. Jednoczesnie ma sie dwoch-trzech znajomych w ofertach, ktorzy dbaja, by nie sprzedac ponizej dobrej ceny.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:36. |